Koffieonado Paul Liefveld neemt afscheid van zijn levenswerk

Hij is bij veel ondernemers en organisaties in Salland over de vloer geweest om ze te voorzien van koffiemachines, koffie en alles wat met de koffie- en theetafel te maken heeft. Maar, na 24 jaar actief te zijn geweest met Liefveld Company Support gaat Paul Liefveld genieten van een welverdiend pensioen.

In oktober 2020 deed hij zijn levenswerk al over aan ondernemer Martin Blokvoort die vol zit met ambities om het bedrijf verder op de kaart te zetten. En met de hulp van Paul heeft hij in de afgelopen maanden de kneepjes van het vak geleerd.

Met het afscheid van Liefveld komt dus een einde aan een periode van 24 jaar dat hij met Liefveld Company Support actief was. “Koffie is mijn passie. Je moet er echt van houden om het zo lang te kunnen doen”, was één van zijn gevleugelde uitspraken. Wie zaken met hem heeft gedaan, weet dat Paul zich altijd onderscheidde door zijn persoonlijke aanpak (wie kent tegenwoordig nog al zijn klanten bij naam) en snelle service.

Iedereen gunt hem een groot(s) afscheidsfeest, maar dat zit er in de huidige coronatijd natuurlijk niet in. Toch vinden ze bij Liefveld Company Support dat het naderende afscheid niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom wordt op vrijdag 2 april tussen 12.00 en 14.00 uur een koffie drive-thru georganiseerd aan de Praamstraat 4 in Raalte. Uiteraard wordt iedere belangstellende verzocht de geldende RIVM-regels in acht te nemen: mondkapje op, houd voldoende afstand en kom niet als je klachten hebt.

Delen:

Deel dit artikel!