Kompaszie staat voor oplossingen voor ondernemers, werkgevers én medewerkers

Oké, eigenlijk hielpen Marja van Aggelen en André van der Vegt al jaren zowel ondernemers, werkgevers als medewerkers. Toch worden deze drie verschillende diensten met de lancering van hun gloednieuwe website nu ook eindelijk helemaal officieel! “Wij richten ons op mensen die vastlopen in hun loopbaan, op welke manier dan ook.”

Een verrijking, zo noemen Marja en André hun nieuwe website. Want hoewel ze eigenlijk al vele jaren werken voor zowel ondernemers als werkgevers en hun medewerkers, maakt hun website dat nu ook helemaal helder. Het bedrijf biedt daarom nu officieel drie verschillende trajecten: loopbaantrajecten, werkgeverstrajecten en ondernemerstrajecten. Elke traject legt zijn eigen accenten, maar één ding is altijd hetzelfde: “Wij richten ons op mensen die vastlopen in hun loopbaan, op welke manier dan ook”, zo vertelt André. “We gunnen het namelijk iedereen om energie te krijgen van zijn of haar werk.” Dus ben jij een werkgever en zoek je naar een passende oplossing voor de inzetbaarheid van je werknemer, binnen of buiten je organisatie? Kompaszie weet raad! “Wij helpen zowel werkgever als werknemer aan duurzame oplossingen op basis van vooraf gegarandeerde resultaten. Binnen een halfjaar begeleiden wij werknemers naar een nieuw, gezond loopbaanperspectief. Daar gaan wij voor en staan wij voor”, zo klinkt het eensgezind. 

Glashelder

Naast hulp aan werkgevers en hun medewerkers, zijn Marja en André er ook voor ondernemers. In zo’n ondernemerstraject, helpen ze zowel mensen die een eigen onderneming willen starten als mensen die al een onderneming hebben en daarin vastlopen. Wie bij Kompaszie aanklopt, zal tijdens het traject een aantal zaken helder krijgen. Het is volgens de twee namelijk de kunst om voor jezelf te bepalen: waar ben ik nou goed in? “Dat vinden mensen best lastig, want die kwaliteiten zijn voor jou heel vanzelfsprekend. Het is ons doel om ondernemers inzicht te laten krijgen in wie zij echt zijn en waar ze voor staan. Dit helder hebben, helpt je namelijk om keuzes te maken. En vervolgens gaan we verder, want wat is jouw unieke oplossing? Wie is de klant van wie jij energie krijgt? Dat is belangrijk, want pas wanneer je glashelder bent voor jezelf, word je glashelder voor jouw klant.”

Daarnaast heeft Kompaszie nog een duidelijke kernboodschap voor startende ondernemers. Wat dit is? “Dat voorliefde voor een bepaalde methode weliswaar jouw motivatie kan zijn om als ondernemer aan de slag te gaan, maar dat de klant betaalt voor het resultaat. Zet daarom altijd dit resultaat centraal.” Ieder begeleidingstraject van Kompaszie bestaat uit vijf stappen waarin André en Marja verschillende thema’s behandelen. Langs deze weg bereikt de deelnemer uiteindelijk het einddoel: “Sta waar je voor gaat en ga waar je voor staat. Pas wanneer onze klanten dat gevoel hebben, zijn ze klaar. Aan het eind van het ondernemerstraject hebben onze klanten een persoonlijk en op hun bedrijf gericht plan in handen: ‘Klanten aantrekken die graag voor jouw unieke dienstverlening betalen’.”

Kompaszie
Het Reelaer
Heinoseweg 12
0572 39 27 66
meerweten@kompaszie.com
www.kompaszie.com

Delen:

Deel dit artikel!