KroeseWevers en LENS accountants bundelen hun krachten

Je hebt wellicht gelezen dat in oktober officieel bekend is gemaakt dat LENS accountants per 1 januari 2019 zal aansluiten bij KroeseWevers. LENS accountants had al langer de wens om hun positie als lokaal betrokken accountant verder te versterken en dat is nu gelukt.

De meeste stappen zijn gezet in de aansluiting van LENS accountants door KroeseWevers. Het duurt nu nog een kleine maand voordat de aansluiting definitief is. Achter de schermen worden alle interne processen doorgenomen en maken medewerkers van LENS accountants en KroeseWevers kennis met elkaar. Je zou verwachten dat een aansluiting intern wellicht weerstand en onrust zal oproepen, maar niets is minder waar. ‘’De aansluiting van LENS accountants door KroeseWevers is positief ontvangen. De aansluiting zorgt ervoor dat wij onze klanten in de regio’s Deventer, Raalte en Zwolle nog beter kunnen bedienen. Door de aansluiting kunnen de cliënten van LENS accountants gebruikmaken van de multidisciplinaire dienstverlening van KroeseWevers. Ook biedt de aansluiting ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers van LENS accountants.’’ vertelt Edwin de Witte trots.

Als je dit artikel leest, is de aansluiting van LENS accountants al bijna zo ver. En jij vraagt je misschien af waar je dan straks terecht kunt. De vestigingen van LENS accountants in Raalte en Zwolle blijven bestaan en zullen vanaf 2019 de naam KroeseWevers gaan dragen. De medewerkers van LENS accountants treden in dienst bij KroeseWevers, dit betekent dat je wordt geholpen door dezelfde medewerkers.

‘’En daarnaast kom je natuurlijk ook nieuwe medewerkers tegen die je kunnen helpen op andere aandachtsgebieden. Naast het multidisciplinair ontzorgen is KroeseWevers sterk in het begeleiden van ondernemers bij het digitaliseren en automatiseren van hun financiële processen. Dit met als doel om ondernemers altijd en overal inzicht te bieden in actuele stuurcijfers en daarmee hun prestaties. KroeseWevers heeft onder meer op dit gebied een groot aantal IT-specialisten in huis. Deze kennis delen we graag met de ervaring van LENS accountants om de cliënten zoveel mogelijk on hands te laten administreren.’’, legt Gé Satink uit.

KroeseWevers ontzorgt ondernemers

De boodschap die KroeseWevers in de markt laat horen gaat over ontcijferen, multi-disciplinaire dienstverlening en ontzorgen. Wat houdt dat precies in? Hans Eppink legt uit: ‘’We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. We doen dit op een eigen en persoonlijke, no-nonsense manier dichter bij onszelf en bij de ondernemer. Onze cliënten zijn erg divers. Van de ondernemer die de vorige maand is gestart tot de ondernemer die is klaargestoomd voor de beursgang. We willen niet alleen naar de cijfers in het verleden kijken, maar we kijken graag samen naar de toekomst.’’

KroeseWevers
Deventer, Raalte, Zwolle
0570 – 61 30 92
deventer@kroesewevers.nl
www.kroesewevers.nl

Tekst: Eigen tekst
Fotografie: Ilona Hendriks

Delen:

Deel dit artikel!