KroeseWevers en LENS accountants bundelen krachten in Salland

LENS accountants sluit zich aan bij KroeseWevers. Dat maakte KroezeWevers vrijdag bekend op hun website. Door deze samenwerking kunnen beide partijen ondernemers in de regio’s Deventer, Raalte en Zwolle nog beter bedienen. LENS accountants had al langer de wens om hun positie als lokaal betrokken accountant verder te versterken en vond in KroeseWevers de juiste partner. Door de aansluiting kunnen de cliënten van LENS accountants gebruikmaken van de multidisciplinaire dienstverlening van KroeseWevers. Ook biedt de aansluiting meer ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers van LENS accountants. De formele aansluiting vindt plaats op 1 januari 2019. Op dat moment zullen beide directieleden van LENS, de heren Gé Satink en Edwin de Witte, toetreden tot de directie van KroeseWevers Holding BV.

Eenvoudiger multidisciplinair ontzorgen van ondernemers

‘Het multidisciplinaire aanbod van KroeseWevers spreekt ondernemers aan’, zegt Jan Arkink, voorzitter Dagelijks Bestuur KroeseWevers. ‘We kunnen ondernemers volledig ontzorgen met een breed, financieel dienstenaanbod. Dat is iets waar de ondernemer van vandaag steeds meer vraag naar heeft. Ook in de regio’s Deventer, Raalte en Zwolle merken we toename van deze vraag. De aansluiting van LENS accountants zorgt ervoor dat we in deze regio’s verder kunnen groeien’.

Gé Satink, partner LENS accountants, vult aan: ‘Wat direct relevant is voor onze cliënten, is dat we vanaf nu de snelgroeiende Auditpraktijk van KroeseWevers kunnen inzetten. Daarnaast is KroeseWevers actief partner van Nexia International (wereldwijd netwerk van accountantsorganisaties), waardoor we ondernemers nu ook kunnen ondersteunen in hun internationale ambities’.

Meer efficiency voor ondernemers

Gé Satink vervolgt: ‘naast het multidisciplinair ontzorgen is KroeseWevers sterk in het begeleiden van ondernemers bij het digitaliseren en automatiseren van hun financiële processen. Dit met als doel om hen altijd en overal inzicht te bieden in actuele stuurcijfers en daarmee in hun prestaties. Een ambitie die ook goed past bij LENS accountants. KroeseWevers heeft onder meer op dit gebied een groot aantal IT-specialisten in huis. Deze kennis delen we graag met de cliënten en medewerkers van LENS accountants’.

De samenwerking in de regio’s versterken

KroeseWevers is al lange tijd in de regio Salland gevestigd, met een vestiging in Deventer en in Raalte. Daarnaast zijn de totaal 300 medewerkers van KroeseWevers ook te vinden in de regio’s Achterhoek, Drenthe en Twente. De vestigingen van LENS accountants in Raalte en Zwolle zullen vanaf 2019 de naam KroeseWevers gaan dragen. ‘We streven een intensieve samenwerking na tussen de mensen van LENS accountants en KroeseWevers, om zo de ambities van beide partijen te kunnen waarmaken’, zegt Jan Arkink. ‘Ik zie uit naar de nieuwe energie die de samenwerking met zich mee zal brengen’.

Fotobijschrift: Foto: v.l.n.r. (boven) Hans Eppink, André van Gurp, Eric Hutten. V.l.n.r. (onder) Edwin de Witte, Jan Arkink, Gé Satink.

Delen:

Deel dit artikel!