Kwaliteit van groot kantoor gemengd met toegankelijkheid van klein kantoor

Memoriaal Administratiebureau en Belastingadviseurs nu met drie directieleden

Als je bij Memoriaal Administratiebureau en Belastingadviseurs werkt, weet je één ding zeker: er komen extra taken op je af. Zo loop je soms naar de balie om bezoek te ontvangen omdat er geen receptie is. Zo neem je soms de telefoon op omdat er bij het kantoor geen telefoniste werkzaam is. Nee, leg het vooral niet uit als verkeerde zuinigheid van de directie, want het is een bewuste keuze. Sterker nog: het hoort zelfs bij de visie van het bedrijf. “We vinden het belangrijk dat de klant altijd zijn vraag kwijt kan en met één van onze medewerkers in gesprek komt”, geven Han Koning, Arnoud Dukkerhof en Conrad Dufour aan.

Mocht je al klant zijn bij Memoriaal of het bureau op een andere manier kennen, dan valt je nu misschien direct iets op. We noemen de directieleden en in plaats van de twee vaste namen verschijnt daar ineens ook de naam van Conrad Dufour. Afkomstig uit Raalte, sinds 2016 in dienst bij Memoriaal en sinds 1 januari van dit jaar toegetreden tot de directie. “Een keuze voor continuïteit”, is de simpele verklaring van het drietal. “Onze mentaliteit, doen waar we goed in zijn, past bij ondernemers. Ze hebben een passie voor wat ze doen en het is geweldig om ze daarin op zakelijk vlak te ondersteunen.”

Als je het Deventer kantoor in een aantal woorden mag omschrijven, dan kom je al gauw uit op termen als toegankelijk, duidelijke taal en verstand van zaken. En niet te vergeten: jarenlange ervaring. Voor het ontstaan van Memoriaal moeten we terug naar 1992. “Onze roots liggen in wat we nu de duurzame sector noemen. Daar werd destijds geen stuiver verdiend en de communicatie met accountants verliep bijzonder moeizaam. Ze spraken niet dezelfde taal. We raakten betrokken door onze passie voor ons vak en datgene wat ondernemers drijft. Inmiddels is de portefeuille heel divers en uitgebreid, bedrijven uit alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf zijn vertegenwoordigd.”

Financiële huisarts
De manier van werken en het vakmanschap heeft ze geen windeieren gelegd, want het bedrijf heeft een mooie gestage groei doorgemaakt. Samen met de negen medewerkers zijn ze actief voor meer dan 350 MKB’ers waarbij een aantal zelfs tot over de landsgrenzen zaken doet. Daarnaast verzorgen we ook nog voor ca. 150 particulieren de aangiften inkomsten-, schenk- en erfbelasting en andere voorkomende fiscale advisering. 

Memoriaal staat bij de klanten bekend als de allround dienstverlener. Dat zie je al terug in de samenstelling van het directieteam. Oprichter Koning is de deskundige op het gebied van administratie. Dukkerhof is de fiscalist, Dufour heeft een achtergrond in de accountancy en daarmee zijn alle disciplines van een full service kantoor vertegenwoordigd. “We zoeken graag naar het optimale resultaat voor onze klanten. We noemen onszelf ook wel de financiële huisarts”, zeggen ze lachend.

Memoriaal
Smedenstraat 138
7411 RK Deventer
0570 61 34 72
info@memoriaal.com
www.memoriaal.deventeradviseur.nl

Delen:

Deel dit artikel!