Laat je inspireren door ‘Ondernemer van Morgen’

Netwerken, workshops, landelijk bekende spreker en vooral ook gezelligheid

Iedere ondernemer in Salland is wel eens naar een zakelijk evenement geweest. Of het nu een leveranciersdag is, een congres met sprekers uit jouw specifieke vakgebied of de lancering van een innovatief product dat de branche op z’n kop zet. Soms ga je met een goed gevoel naar huis, soms met het gevoel dat het verspilde tijd en energie was. Wat de eindconclusie ook is, je moet in ieder geval eens in je leven bij ‘Ondernemer van Morgen’ zijn geweest.

Dit netwerkevenement wordt donderdag 14 november voor de derde keer georganiseerd in het Hoftheater in Raalte. Het mooie is dat niet alleen ondernemers te gast zijn, maar ook vele ambtenaren van de gemeente die in contact staan met het bedrijfsleven. Net als vorig jaar is er ook voor ondernemers en ambtenaren uit de gemeente Olst-Wijhe gelegenheid om aan te haken. Het ideale podium dus om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. 

Ferdi Zwerink, directeur van Sonodruk in Heino, heeft de eerste twee edities meegemaakt en is medio november opnieuw van de partij. Hij hoefde er niet echt over na te denken. “Het is de ideale combinatie van netwerken en informatie opdoen. Je wordt even losgeweekt uit de waan van alledag”, stelt de eigenaar van de regionale drukkerij. “Wat het programma ook is, je doet weer ideeën op. Er zijn altijd kleine dingen die je direct kunt toepassen.

Trendwatcher

‘Ondernemer van Morgen’ staat in de boeken als een netwerkevenement, dus dat betekent dat er relatief veel tijd is om met andere ondernemers en de ambtenaren in gesprek te gaan. “Vaak kom je bij vergaderingen en netwerkborrels dezelfde gezichten tegen. Het leuke van OvM is dat je juist eens met andere ondernemers in gesprek komt”, aldus Zwerink.

De derde editie verschilt niet van zijn voorgangers. Daar is ook geen reden voor, want als je twee keer een volle bak hebt, dan mag je de conclusie trekken dat het met het programma wel goed zit. De deelnemers worden 14 november welkom geheten door dagvoorzitters Paul Maas (voorzitter Kring Raalter Werkgevers) en Bram Steijn (voorzitter Heino Aktief). Zij geven daarna het woord aan Richard van Hooijdonk. In 2015, 2016 en 2017 is hij verkozen tot de meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Hij belooft je mee te nemen naar een toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Iedereen heeft dan voldoende inspiratie om zich onder te dompelen in een aantal sessies. De keuze is reuze: van cybercrime met Ferdi Riphagen van Capgemini tot vloggen met Lars Henning van Taaluilen. En van gamification met Boy Bouw van DEVcake tot circulair ondernemen met Bart Jeurnink en Rogier Eenkhoorn van Kennispoort Regio Zwolle. Tot slot is er de mogelijkheid om deel te nemen aan speeddates onder leiding van SmitDeVries. Natuurlijk wordt er volgens goede Sallandse traditie ook gezorgd voor voldoende eten en drinken!

Evenement: Ondernemer van Morgen
Datum: donderdag 14 november 2019
Tijd: inloop vanaf 16.00 uur
Voor meer info en aanmelding: www.ondernemervanmorgen.nl

Delen:

Deel dit artikel!