Landtgoed, dé plek in Salland waar het leven wordt gevierd

De opvolger van Omni Mobilae is een pareltje voor particulier én ondernemer

Bij het Sallands Ondernemers Magazine houden we wel van stevige uitspraken. Dus, we slingeren er gewoon weer eens één de wereld in: Landtgoed is wat ons betreft de meest unieke bedrijfslocatie in deze regio. In ieder geval als het gaat om ondernemen in combinatie met horeca. We dagen iedereen uit om het tegendeel te beweren. En het dan wel met feiten te staven, want dat doen wij hier ook. Het lijkt een kansloze missie om ons statement onderuit te halen, maar je mag het altijd proberen…

We zeggen het natuurlijk niet zomaar. In de bossen tussen Raalte, Heino en Lemelerveld ligt het bewijsmateriaal voor het oprapen. Ga maar na! Waar vind je binnen enkele honderden meters een prachtig wandelgebied, trainingslocaties van divers pluimage en een zen-plek waar je in de stilte van de natuur yoga-oefeningen kunt doen. Of, de plek waar je een jubilaris binnen jouw bedrijf in het zonnetje zet, een Abraham of Sara zijn/haar levensmijlpaal viert en ja zelfs, een dierbare een waardig afscheid geeft. “Het kan allemaal bij Landtgoed. De plek waar je het leven viert”, vertellen Monique te Riele en Wendy Masseling, de eigenaren en tevens gastvrouwen van Landtgoed.

Wellicht is de naam Landtgoed nog niet overal goed geland. Daar kan niemand iets aan doen, want de coronapandemie gooide ook daar danig roet in het eten. Dus, het is goed om aan te geven dat het de nieuwe naam is voor Omni Mobilae. Een prachtige Latijnse benaming die helaas toch ook voor veel spraakverwarring zorgde. Bovendien blijft aan die naam ook altijd nog het label van de buitensportlocatie kleven. Op zich niet erg, maar die periode ligt inmiddels al weer een tijdje achter ons. 

Net als de meeste ondernemers hebben ook Wendy en Monique goed last gehad van de corona. 

 

 

 

 

 

 

Frisse (her)start

De trainingen, de horeca; alles lag op z’n gat. Overigens is die tijd wel nuttig benut door allerlei zaken op te pakken. Zoals een upgrade van de website en aanpassingen in de trainingslocaties. “Alles in het teken van de kracht van de natuur in combinatie met Sallandse gemoedelijkheid en huiselijke gezelligheid. Zo hebben we ons voorbereid op de frisse (her)start die we nu eindelijk kunnen maken!”

Aan enthousiasme ontbreekt het ze nooit, maar de dames zijn nu wel een beetje hyper. Want, het gaat weer los. En hoe! De agenda is voor heel 2022 al meer dan goed gevuld. Dus, mocht je nog een prachtige groene, natuurlijke trainingslocatie zoeken, dan moet je er snel bij zijn. En vergis je niet, midden in de natuur betekent niet dat je met houtje-touwtje internetbereik te maken hebt. “We zijn hier van alle luxe en gemakken voorzien. Van glasvezel tot luxe koffiemachines. Van televisieschermen tot een prachtig lounge terras. En van de meest effectieve luchtreiniger en -bevochtiger tot een joekel van een stretchtent. Desgewenst kunnen we ook specifieke trainers regelen. We gaan voor het totaalplaatje”, is dan ook de slotconclusie van het tweetal.

Landtgoed
Ingang naast Berkendijk 10
8141 RD Heino
0572 355 876
info@landtgoed.nl
www.landtgoed.nl

Delen:

Deel dit artikel!