Martijn Elkink benoemd tot Algemeen Directeur van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie, specialist in duurzame energie, verwelkomt Martijn Elkink als nieuwe Algemeen Directeur. Met ingang van 1 mei zal Martijn zich samen met eigenaar Dennis Dijkman richten op de toekomstbestendigheid en de volgende fase van het bedrijf.

Door de snelle groei van het bedrijf, is er behoefte aan een volgende stap. “We willen graag verder groeien en de kwaliteit en professionaliteit vergroten maar ook bewaken”, vertelt eigenaar Dennis Dijkman. “Een goede strategie is daarbij belangrijk. Met Martijn aan boord heb ik een goede sparringpartner om dit door te zetten”.

De komst van Martijn Elkink is niet geheel onverwachts. Vanuit de Jong & Laan vervulde hij al een adviserende rol bij Dijkman op het gebied van strategie en beleid. Zo heeft hij al kennisgemaakt met het bedrijf en een beeld gekregen van de mogelijkheden die Dijkman Zonne-energie te bieden heeft.

“De dynamische en de interessante markt spreekt me aan. Dijkman Zonne-energie heeft heel wat opgebouwd maar er is ook potentie om verder te ontwikkelen. Dat willen we graag samen doen. Het gevoel bij dit team is goed. Deze combinatie maakt het een mooie uitdaging om samen met Dennis en het team proactief impact te maken”, aldus Martijn.

Dennis, oprichter van Dijkman Zonne-energie, gaat zich meer richten op innovatie en producten. Waar Martijn zich juist gaat richten op strategie, processen en de dagelijkse gang van zaken. Door hun krachten te bundelen, bouwen ze samen aan een zonnige toekomst voor Dijkman.

Delen:

Deel dit artikel!