Meer online beleving voor jouw klanten?

Online in Beeld zorgt voor een interactieve online weergave van jouw onderneming

Als je de laatste jaren wel eens op internet hebt gezocht naar een andere woning, dan ben je ongetwijfeld bekend met het fenomeen. Zo niet, dan ken je het wellicht van de zoektocht naar een geschikt hotel voor de zomervakantie. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop je 360 graden fotografie kunt inzetten om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. 

Als we Erwin de Wolff van Online in Beeld mogen geloven – en er is geen reden om dat niet te doen – kan elke onderneming zijn voordeel doen met 360 graden fotografie. “Hetzelfde principe als Google Street View en op maat gemaakt voor jouw bedrijf.”

Neem het voorbeeld van die detacheringsclub in het westen van het land. “Zij namen contact met me op omdat ze graag de kantooromgeving wilden laten zien. Enerzijds om toekomstige werknemers te interesseren. Anderzijds om juist kandidaten te prikkelen die namens het bedrijf kunnen worden gedetacheerd. Het was dan ook niet bepaald een standaard kantooromgeving.”

Een ander voorbeeld is de grote showroom van Fendt landbouwmachines in de buurt van Amersfoort. Een walhalla voor de liefhebber van dit specifieke merk en dat wil je natuurlijk in z’n volle glorie, dus vanuit alle hoeken, laten zien. Of het metaalbedrijf dat er maar niet in slaagt om vakmensen te vinden en het nu over een andere boeg gooit. Met dank aan de 360 graden fotografie van Online in Beeld wordt getoond hoe mooi zowel showroom als werkvloer er uit ziet. Onder het mom van ‘daar wil je toch werken’! 

Dichter bij huis heeft De Wolff ook de Heinose winkel van Bakkerij van der Most in beeld gebracht. En de andere vestigingen zijn gevolgd of volgen wanneer de thermometer voor langere tijd boven de twintig graden uitkomt. “Ik zie heel veel kansen voor online beleving. Mensen moeten op onze website dezelfde ervaring krijgen als in de winkel. Dus gewoon binnenwandelen en in één oogopslag het complete assortiment zien. Maar ook waar je kunt parkeren. Dat kan allemaal met 360 graden fotografie!”, is de redenering van eigenaar Mark van der Most.

De woorden zijn koren op de molen van De Wolff. “Het alternatief is dat je gewone foto’s gebruikt, maar met 360 graden fotografie wordt het interactief. Daarbij zijn 360 graden foto’s eerlijk: what you see is what you get!”, aldus de digi-ondernemer die uit ervaring weet dat zijn arbeid er voor zorgt dat klanten/gebruikers) doelgerichter op de website kijken. “En het is goed voor de conversie oftewel het aantal acties waarvan je wilt dat de klant het uitvoert.”

Als een ondernemer interesse toont, gaat Online in Beeld altijd eerst in gesprek om te kijken hoe de wensen en behoeftes kunnen worden vertaald naar de online beleving. Een afspraak op locatie is dan ook bijna standaard. “Hier voel je de gedrevenheid van eigenaren wanneer ze over hun onderneming praten. “Dat is ook het mooie van mijn werk. Je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest en je mag altijd werken met mensen met passie voor hun vak.”

Online in Beeld
Dokter van Deenweg 84-92
8025 BL Zwolle
038 711 03 27
info@onlineinbeeld.nl
www.onlineinbeeld.nl

Delen:

Deel dit artikel!