Meld je aan voor het MKB-webinar ‘De Blik Vooruit’

Ben je ondernemer in coronacrisistijd? Dan heb je nu misschien de neiging om in alles op de rem te trappen. Toch zijn er ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid en groei. Gewoon door slim op bepaalde ontwikkelingen in te spelen.

Maar, hoe pak je dat nu aan? Dat is voor Kennispoort Regio Zwolle reden om samen met Novel-T en Cleantech Regio een reeks webinars te organiseren. Uiteraard staan dan relevante onderwerpen centraal, komen allerlei tips en adviezen voorbij en raak je als ondernemer vooral ook geïnspireerd.

De aftrap is op donderdag 23 april 9.30 uur met ‘De Blik Vooruit’. Te gast zijn twee Overijsselse ondernemers die de crisis weten om te zetten naar kansen: Robbin Breukink van BIM4ALL en Carst Winter van Dupatech. Natuurlijk mag ook gedeputeerde Eddy van Hijum niet ontbreken. Hij deelt zijn ervaring van de laatste weken en zijn visie op de anderhalve meter economie.

Aanmelden kan via: https://www.kennispoortregiozwolle.nl/evenementen/mkb-webinar-de-blik-vooruit/. Noteer ook alvast de data van de volgende MKB-webinars: 30 april, 7 mei en 14 mei.

Delen:

Deel dit artikel!