Met meer zelfvertrouwen door het zakenleven dankzij hulp bij presentatie

Imagocoach Debbie Kotteman is blij met succes van haar Personal Shop Event

Van zo’n tachtig klanten onthouden wat hun maat is, welke broek ze vorig jaar hebben gekocht, of dé kleur van dit seizoen hen op het lijf is geschreven en of dat ene jasje past bij de lichaamsbouw. Imagocoach Debbie Kotteman van Jouw Eigen Kracht draait haar hand er niet voor om. Inleven in de klant, zo omschrijft ze het. Het is haar grote kracht. Met het succesvolle Personal Shop Event als onderdeel van haar onderneming, geven we haar geen ongelijk.

“Iedereen kan stralen en kleding helpt daar heel goed bij”, zegt Debbie. “Imago, uiterlijke presentatie en een goede uitstraling dragen bij aan succes, zowel zakelijk als privé! En dat geldt voor iedereen, ongeacht je bouw of leeftijd!” 

Met haar bedrijf richt Debbie zich op persoonlijke kracht en helpt zij mensen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen op weg naar een uitstraling die bij hen past. Het Personal Shop Event is daarbij een succesvol concept. Twee keer per jaar installeert Debbie zich met rekken vol kleding, accessoires en goede koffie in Kulturhus Het Trefpunt in Heeten en ontvangt zij vrouwen (twee tegelijk) voor een persoonlijke shopsessie. Dan heb je haar anderhalf uur tot je beschikking en loodst ze jou door mode, stijlen, pasvormen en kleuren. Want Debbie luistert goed naar haar klanten én verstaat haar vak. “Als ik op inkoop ben, heb ik vaak al klanten in gedachten voor de kleding die ik zie. De vrouwen die op het event komen, gaan ook allemaal naar huis met een goed advies. Vaak met kleding waarvan ze niet hadden gedacht dat het bij hen zou passen. Ik weet gewoon precies wat hen zal staan en waar ze zich fijn in voelen.” 

Met keuze uit zo’n zestien kledingmerken zegt Debbie: “Je kunt er altijd goed uitzien, ook als winkelen niet je favoriete bezigheid is. Ik help je door goed naar je te luisteren en te kijken. Zo vertaal ik jouw persoonlijke kwaliteiten naar een uiterlijke presentatie. Dan heb je geen miskoop meer in de kast en weet je precies wat je kunt aantrekken naar die vergadering of dat feestje. Dan heb je kleding die je graag draagt en waarvan je weet dat het bij je past!”

Debbie’s stelt haar concept Personal Shop Event ook beschikbaar aan zo’n dertig collega-ondernemers die er hun eigen event mee organiseren. “Daar zitten heel wat uurtjes werk in want er zijn voortdurend twee aanhangers vol met kleding ergens onderweg tussen mijn loods en een event. Maar het betekent ook dat we heel veel vrouwen blij kunnen maken en in hun kracht kunnen zetten. Want dat is waar het voor mij om gaat. Hoe tof is het om die blije appjes te lezen en te weten dat het me gelukt is om iemand zelfvertrouwen te geven, gewoon met de juiste kleding!”

Het Personal Shop Event vindt dit najaar plaats in Heeten. Boek je plek op jouweigenkracht.nl.

Jouw Eigen Kracht
Nedersege 11 Heeten
06-57 335 933
debbie@jouweigenkracht.nl
www.jouweigenkracht.nl

Delen:

Deel dit artikel!