Minder ziekteverzuim door gebruik zit-stabureau

Wie op het punt staat kantoormeubilair aan te schaffen, doet er goed aan een kijkje te nemen in de showroom van R&M kantoor & designmeubilair aan de Kaagstraat 17 in Raalte. Je wordt verrast door het aanbod en het deskundige advies.

Bij de advisering kun je er als ondernemer zeker van zijn dat niet een standaard boekwerk uit de kast wordt gehaald maar juist advies op maat wordt gegeven. Je vindt er zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair. Van bureaustoelen, (elektrische) bureaus, vergaderstoelen en tafels tot aan roldeurkasten en designmeubilair.

“Ook hebben we bureaus en bureaustoelen die ergonomisch verantwoord zijn. Bijvoorbeeld een zit-sta bureau is erg trendy op het moment en past helemaal in het nieuwe werken. Medewerkers kunnen het zitten en staan afwisselen. Het is dynamischer en de productiviteit gaat zeker omhoog. Minstens net zo belangrijk is dat het beter is voor de gezondheid en dat de kans op ziekteverzuim kleiner wordt”, aldus oprichters en eigenaren Nancy en Eric Melenhorst.

Artikel gaat verder onder de foto!


Kaagstraat 17-19
8102 GZ Raalte
0572 745 209
info@rmkantoor.nlDelen:

Deel dit artikel!