Netwerk Zakenvrouwen over in andere handen

Christine Cremers en Nicole van Druten zijn de nieuwe eigenaren van Netwerk Zakenvrouwen. Het duo neemt het estafettestokje over van Marieke Heutink die vier jaar geleden is gestart met het netwerk.

Netwerk Zakenvrouwen wil verbindingen leggen tussen ondernemingen waarbij de dames het voor het zeggen hebben. Dat is aardig gelukt gezien de 1200 vriendinnen op Facebook en de 250 relaties op LinkedIn.

Toch constateerde de initiatiefneemster zelf dat het tijd was voor een frisse wind. En die gaat waaien uit de hoek van Christine en Nicole die hun ambities niet onder stoelen of banken steken.

“We hebben al enkele inspiratiesessies over online exposure mogen geven bij de Startersdag van de Kamer van Koophandel en dat willen we graag uitbreiden. Bovendien gaat Netwerk Zakenvrouwen een belangrijke rol spelen bij het contact tussen bedrijven in de regio’s Salland en Twente”, aldus het duo dat niet tornt aan de doelstelling: leggen van verbindingen, uitdiepen van relaties, openstellen van netwerken en toespelen van leads. Op stapel staan verder onder andere plannen voor zakenlunches, lezingen van inspirerende sprekers, golfclinics en bezoekjes aan bedrijven van vrouwelijke ondernemers. Meer informatie over Netwerk Zakenvrouwen is hier te vinden.

Delen:

Deel dit artikel!