Netwerkevent ‘Ondernemer van Morgen’ geeft nu al reuring

Avondje uit vol spanning, pret en gezelligheid

‘Ondernemer van Morgen’ in Raalte staat dit jaar niet alleen in het teken van ‘serious business’. Het netwerkevent op donderdagavond 16 november is een echt ‘een avondje uit’ vol spanning, humor, pret en gezelligheid, wederom in het HOFtheater.

Het hoogtepunt van de avond? Dat wordt ongetwijfeld de ontknoping van de verkiezing van de ‘Onderneming van het Jaar’. Ophef daarover is er nu al. Tijdens koffiepauzes, borrels en op WhatsApp wordt volop gesproken mét en over de genomineerden. De verwachtingen zijn hooggespannen.Genomineerd in de categorie ‘onderneming’ zijn Boerhof Projectinrichters, Liefveld Coffee en Less2Care. In de categorie ‘ZZP/Kleine onderneming’ zijn genomineerd: Top Fit Salland, Hoogsteder Architecten en N35 Creatief. “Toen de nominaties bekend werden gemaakt, ontstond over en weer al veel reuring”, heeft José Bakker van de organisatie van ‘Ondernemer van Morgen’ gemerkt. “Heel positief hoor. Alleen het nomineren voor zo’n titel levert de betrokkenen al veel reacties en bekendheid op.” En jij, ja, jij daar straks in de zaal van het HOFtheater, jij krijgt ook een stem. Dus bereid je voor om tijdens deze avond je favoriete onderneming aan te moedigen en je stem te laten gelden. “Er zijn vooraf filmpjes gemaakt”, zegt José Bakker over de bedrijfsvideo’s van de genomineerden. “Deze worden tijdens het event voor het eerst vertoond. Zo heeft elke onderneming een gelijkwaardige pitch.” Het publiek, bestaande uit ondernemers en gemeenteambtenaren, krijgt daarmee een beeld van de genomineerde bedrijven. En dan kan iedereen in de zaal stemmen. “De jury bepaalt de helft van de score, het publiek de andere helft. Dat kan verrassend uitpakken. Het blijft dus spannend tot het eind wie ‘Onderneming van het jaar’ wordt.” 

‘Halverwege’

Natuurlijk, het is een zakelijk event, maar er is ook ruimte voor een lach. Dit keer staat er een spreker op de planken die niet per se een zakelijke of sportieve peptalk zal houden. “We gaan een beroep doen op de lachspieren”, licht José Bakker de keuze voor cabaretier Thijs Kemperink toe. De komediant uit Twente is inmiddels een gevestigde naam in de theaterwereld en toert langs de podia met zijn nieuwste theatershow ‘Halverwege’. “Ik ben geen standaard presentator, maar gewoon Thijs. Geen filosofische diepte-interviews, maar puur en dicht bij mezelf en mijn gasten.” Dan wordt het vast wel lachen geblazen. “Het wordt écht een avondje uit, neem dat van mij aan”, zegt José Bakker. Ben je ondernemer in de gemeente Raalte en wil je op 16 november naar netwerkevent Ondernemer van Morgen? Claim dan nu je ticket! Ben je lid van een ondernemersvereniging in de gemeente Raalte of ben je ambtenaar of raadslid voor de gemeente Raalte? Dan krijg je gratis toegang. Anders zijn de kosten 50 euro.  Aanmelden kan via ondernemervanmorgen.nl. 

 

Ondernemer van Morgen    |    info@ondernemervanmorgen.nl   |    www.ondernemervanmorgen.nl 

Delen:

Deel dit artikel!