Nieuwe naam, hetzelfde doel: BWA gaat verder als Kompaz

“Wij willen ondernemers zoveel mogelijk ontlasten”

Komende zomer is het alweer vijf jaar geleden dat Henri Roelofs en John van Duren administratiekantoor BWA overnamen. Met dat mooie jubileum in aantocht, vonden de twee eigenaren het hoog tijd om een nieuwe naam met een bijpassende uitstraling én website te lanceren. BWA gaat daarom verder als Kompaz!

“Die naamswijziging stond al een tijdje op de planning”, zo vertelt Henri vanuit het administratiekantoor aan de Kaagstraat. “De naam BWA is namelijk afgeleid van de namen van de voormalige eigenaren. Dat paste dus niet meer bij ons. Toch hebben we er tijdens de overname heel bewust voor gekozen om de naam niet meteen te veranderen. We wilden vooral niet alles meteen omgooien. Inmiddels zijn onze klanten helemaal aan ons gewend en met ons vijfjarig jubileum in aantocht, vonden we dit wel een mooi moment om wat nieuw elan aan ons bedrijf te geven.” John knikt: “De naam Kompaz past perfect bij ons. Het is kort, krachtig én bekt lekker. Daarnaast wilden we graag een naam die losstaat van welke eigenaar dan ook. Zeker met oog op de toekomst, zodat de bedrijfsnaam ook bestaansrecht heeft. Onze pay-off ‘Geeft richting aan cijfers’ vertelt daarnaast precies wie wij als bedrijf zijn en wat we kunnen betekenen.” Henri: “Inderdaad! Want we hebben dan wel een nieuwe naam en uitstraling, maar voor de rest blijft alles hetzelfde hoor! We blijven gewoon lekker werken”, zo klinkt het nuchter. “Onze klanten zo goed mogelijk helpen. Dat vinden we het allerbelangrijkste. Wij willen ondernemers zoveel mogelijk ontlasten door hun administratie te verzorgen en hun aangiften in te dienen, maar daarnaast geven we ook bedrijfs-, belasting- en juridisch advies. Wij zijn jouw persoonlijke adviseur die luistert naar jouw wensen en samen kijken we hoe we dat het beste kunnen regelen. We zorgen dat de structuren goed staan, kijken naar de toekomst. Want waar wil je naartoe? En welke stappen moeten we dan nog nemen?”

De heren van Kompaz hebben één duidelijk doel: klanten écht helpen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en hechten waarde aan echt, persoonlijk contact. “Bij veel grote kantoren ben je een nummertje, dan zie je je adviseur misschien één keer per jaar. Dat is het tegen-overgestelde van hoe wij werken”, zo vertelt Henri. “We kiezen er daarom ook heel bewust voor om klein te blijven”, zo vult John aan. “Ze zijn nu met zeven mensen en willen nog wel een beetje groeien – zo zoeken we op dit moment nog een MKB-adviseur – maar we hebben altijd gezegd: tien man personeel is voor ons de bovengrens. We willen namelijk altijd rechtstreeks contact houden met een klant en ook regelmatig langsgaan. Alleen op die manier weten we precies wat er speelt en kunnen we écht adequaat advies op maat geven.” Henri: “We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn, dus daarom moedigen we onze klanten vooral graag aan om elke kleine vraag gewoon aan ons te stellen. En nee, dat brengen we echt niet in rekening.” John: “Loop vooral eens binnen en vraag naar de mogelijkheden! Ook als je nu bij een andere partij zit en behoefte hebt aan een second opinion. Dat kan bij ons altijd en vrijblijvend.”

 

Kompaz     |    Kaagstraat 10b   |   Raalte   |   0572 36 33 95   |    info@kompaz.nl     |   www.kompaz.nl 

Delen:

Deel dit artikel!