Nu ook startersloket in de gemeente Raalte

De startersapp Raalte Onderneemt is er al even, maar nu is ook een startersloket voor de gemeente Raalte gelanceerd. Dit fysieke loket is een gezamenlijk initiatief van ZP Raalte, de gemeente Raalte, ondernemersverenigingen in de gemeente en kennispartner Rabobank Salland.

Het startersloket wordt bemenst door vier leden van ZP Raalte, de vereniging voor zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers. Het moet dé plek zijn waar inwoners met plannen om een bedrijf te vestigen en recent gestarte ondernemers terecht kunnen.

Ze worden geholpen door en/of in contact gebracht met ervaren ondernemers en ondernemersnetwerken. Een mooie, laagdrempelige manier om meer te weten te komen over het ondernemerschap.

Alle starters in de gemeente Raalte ontvangen deze week een welkomstbrief van de gemeente Raalte. Daarin is een speciale code vermeld waarmee ze zich via de website www.startersloketraalte.nl kunnen aanmelden voor een starterspakket. Dit bevat allerlei handige informatie, bijvoorbeeld over het bedrijvenregister, ondernemersverenigingen, contactgegevens, checklists en speciale aanbiedingen.

Delen:

Deel dit artikel!