Ondernemer van Morgen organiseert Verkiezing Onderneming van het Jaar gemeente Raalte

Andere invulling voor tweede netwerkevent van het jaar

Voor iedereen die denkt: hè, nog een Ondernemer van Morgen? Dat is toch altijd maar één keer per jaar? Klopt helemaal! In het voorjaar werd de verlate editie van 2021 georganiseerd, maar dat betekent zeker niet dat het reguliere netwerkevent van dit jaar wordt geskipt! Op donderdag 17 november staat er zelfs een extra bijzondere editie op het programma, want voor het eerst organiseert Ondernemer van Morgen de Verkiezing Onderneming van het Jaar gemeente Raalte en ZZP-er van het jaar gemeente Raalte!

Een langgekoesterde wens mogen we het gerust noemen, want de organisatie van Ondernemer van Morgen liep stiekem al een tijdje rond met het idee om de verkiezing naar het netwerkevent te halen. Jarenlang was de ROJA-verkiezing een vast onderdeel op het programma van de Stöppelhaene, maar dit jaar komt het event voor het eerst naar het HOFtheater. “De afgelopen jaren begon de commissie zich af te vragen of het Sallands Oogstfeest nog wel de juiste plek was voor deze verkiezing”, zo vertelt José Bakker namens de organisatie van Ondernemer van Morgen.

“Voor de genomineerden was het nog altijd hartstikke leuk, maar op de middag zelf was de aandacht voor de verkiezing wat minder. Als je zo’n verkiezing organiseert, wil je natuurlijk dat er de volle aandacht is voor de genomineerden en winnaars. In goed overleg hebben we daarom gekozen om de verkiezing naar Ondernemer van Morgen te halen. We verwachten dat het in het HOFtheater beter tot zijn recht komt en dat de genomineerden en winnaars de aandacht krijgen die ze verdienen.” De verkiezing bestaat dit jaar uit twee categorieën, Onderneming van het jaar gemeente Raalte en ZZP-er van het jaar gemeente Raalte. De afgelopen weken hebben alle ondernemers hun favoriet kunnen voordragen, maar uiteindelijk heeft een jury de drie genomineerden per categorie gekozen. “Tijdens het event bepalen de toegekende punten van de jury en de stemmen uit de zaal samen de uiteindelijke winnaars per categorie.” 

Gert Jakobs

Omdat Ondernemer van Morgen dit jaar twee keer wordt georganiseerd, heeft de organisatie besloten om voor een wat andere invulling te kiezen. Deze editie bestaat daarom alleen uit een avondprogramma. “Normaal gesproken willen we vooral veel inspiratie bieden over het ondernemen van morgen, maar deze editie zal wat meer draaien om gezelligheid en netwerken. Zonder gezamenlijk eten en zonder workshops. We beginnen daarom vanaf 19.00 uur met een inloop en gaan vervolgens naar de theaterzaal. Daar wordt het event geopend door onze vertrouwde dagvoorzitters Bram Steijn en Paul Maas. Zij zijn er al bij vanaf het eerste uur.

Daarnaast hebben we gekozen voor een luchtige, humoristische spreker: oud-profwielrenner Gert Jakobs. Hij reed meerdere keren de Tour de France, nam deel aan de Olympische Spelen en schreef het boek Meesterknecht. Hij komt vertellen over de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Vol humor, maar zeker wél met het doel om een boodschap over te brengen.”

Ben je ondernemer in de gemeente Raalte en wil je op 17 november naar netwerkevent Ondernemer van Morgen? Claim dan nu je ticket! Ben je lid van een ondernemersvereniging in de gemeente Raalte? Of ben je ambtenaar of raadslid voor de gemeente Raalte? Dan krijg je gratis toegang. Voor niet leden kost een ticket €50,-. Aanmelden kan via ondernemervanmorgen.nl.

Ondernemer van Morgen
info@ondernemervanmorgen.nl
www.ondernemervanmorgen.nl

Delen:

Deel dit artikel!