Ondernemers gaan ‘los’ met online veiling

Het heeft er alle schijn van dat we binnenkort weer naar de kapper kunnen en wellicht mogen we ook weer voorzichtig over de drempel van winkels en horecabedrijven. We kunnen niet wachten! Om iedereen alvast een beetje enthousiast te maken, organiseren de gezamenlijke ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte een online veiling.

Het digitale spektakel vindt plaats tussen woensdag 24 februari 12.00 en vrijdag 26 februari 21.00 uur. Wethouder en portefeuillehouder economie Dennis Melenhorst geeft woensdag het digitale startsein.

Het initiatief komt uit de koker van Vanessa Holtkuile van de Waarmakerij.nl en tevens voorzitter van ZP Raalte. Ze pikte het idee van een online veiling op in Den Bosch en legde het voor aan Henny Zomer (voorzitter ROV) en José Bakker (secretaris ROV en KRW).

Het enthousiasme was meteen groot. Ook bij de overige ondernemersverenigingen én de gemeente Raalte. “Ze doen allemaal mee, activeren hun achterban en leveren ook een financiële bijdrage. Mooi om te zien hoe we elkaar in Raalte zo goed weten te vinden.”

Hoe gaat het in zijn werk? Ondernemers met (deels) gesloten deuren bieden allerlei leuke en gezellige kavels aan. Het publiek kan vervolgens bieden via gemeenteraalte.allereerste.nl. Ben je vrijdag om 21.00 uur de hoogste bieder, dan ben je de winnaar van de betreffende kavel. Om er met een knaller uit te gaan, wordt in het laatste uur vanuit het Hoftheater een Power Hour gehouden. Dit uur staat onder leiding van veilingmeester Bernard Blom en uiteraard onder toezicht van een notaris.

Ben je ondernemer en heb je nog een spectaculaire kavel in te brengen voor de online veiling? Haast je dan naar gemeenteraalte.allereerste.nl.

Delen:

Deel dit artikel!