Ondernemerschap, gezelligheid en beweging smelten samen bij Moovv

Populaire sportlocatie wil partnerschappen aangaan met het bedrijfsleven 

De vraag of Salland de padelsport heeft omarmd, is eigenlijk overbodig. Het antwoord is namelijk iedere dag te vinden op het (over)volle parkeerterrein. Logisch dus dat Joey Ophof en Leon Alferink van Moovv meer dan tevreden zijn. “Vanaf de twee open dagen in oktober tot nu, het is bijna altijd druk. Dat overstijgt onze verwachtingen. Onze gasten zijn vooral ook enthousiast over de horeca. Geen uitstraling van een kantine, maar echt een sfeervol sportcafé.”

De positieve reacties geven rust en ruimte om door te schakelen, want de twee zien al langer allerlei kansen voor samenwerking met het regionale bedrijfsleven. “Het is een hele bewuste keuze geweest om Moovv meteen vanaf het begin goed neer te zetten. Niet alleen een sportconcept ontwikkelen, maar ook een horecaconcept. Geen half werk, maar all the way. We krijgen nu ook letterlijk reacties terug dat mensen een bezoek aan Moovv ervaren als een uitje. Hoe mooi is dat?”, stellen Joey (teamleider) en Leon (manager horeca) vast. Dit is dan ook het moment om wereldkundig te maken dat een aantal aantrekkelijke pakketten zijn samengesteld: Vrienden van Moovv, Premium ‘Game’, Platinum ‘Set’ en Diamant ‘Match’. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor losse zakelijke bijeenkomsten (b.v. business breakfast, sportieve vergadering of bedrijfsclinic) en een stuk maatwerk (b.v. personeelsfeest met themabuffet of live cooking) is ook altijd bespreekbaar. In de acht maanden vanaf de opening zijn al diverse bedrijven te gast geweest voor een clinic van hoofdtrainer Liset Smeenk in combinatie met een hapje en een drankje en/of een personeelsfeest. 

Die ervaringen, door Joey en Leon vlieguren genoemd, helpen mooi om de band met het bedrijfsleven verder aan te halen en uit te diepen. “De tijd is aangebroken om partnerschappen aan te gaan. Men weet ons al goed te vinden en nu begint het binden.” Dat de tijd er rijp voor is, blijkt uit landelijke ontwikkelingen en trends, maar Moovv heeft ook nadrukkelijk gekeken naar de regionale markt. Zo heeft men uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeftes bij het Sallandse bedrijfsleven. Met maar liefst vierhonderd respondenten en vele interviews is dit een onderzoek met een duidelijke meerwaarde. “Veel bedrijven zijn bezig met vitaliteit op de werkvloer, maar de werknemers moeten het vaak individueel oppakken. Het getuigt van goed en modern werkgeverschap als vitaliteit meer wordt dan alleen het afvinken van de mogelijkheid om te sporten. De kracht van Moovv is dat je vitaliteit kunt combineren met een stukje teambuilding en het sociale aspect. Sport, spel en ontspanning komen hier echt bij elkaar. Erg belangrijk in de huidige tijdsgeest waarin het steeds moeilijker wordt om aan personeel te komen en de werkgever verantwoordelijk is voor een stukje werkgeluk.”

Fotograaf: Emiro Smolders

 

Nieuw netwerk

Ben je van plan om binnenkort nog een keer te gaan tennissen (binnen of buiten), squashen of padellen, dan moet je niet gek opkijken dat je een baan reserveert met de naam van een bedrijf. Dat is namelijk één van de mogelijkheden in de pakketten die recentelijk zijn gelanceerd en waarvoor inmiddels al een hoofdpartner is vastgelegd. “Je moet het zeker niet zien als sponsoring. Het bedrijf krijgt er echt iets voor terug. We bieden ondernemers namelijk de mogelijkheid een jaar lang op een vast tijdstip een baan vast te leggen. Wie dan op een ander tijdstip dezelfde baan wil reserveren, kan dan in de app zien dat baan twee ineens de Sallands Ondernemers Magazine baan is geworden. Om maar een naam te noemen…” Met hun actie richting het bedrijfsleven wil het duo de ondernemers een beetje wakker schudden. Het is een uitdaging en ook een kans om je te verbinden aan Moovv. Misschien kun je achteraf zelfs constateren dat je aan het begin hebt gestaan van een nieuw zakelijk netwerk in Salland. Een netwerk waar sport, gezondheid, ondernemerschap en gezelligheid bij elkaar komt. “De wederkerigheid is wel een belangrijk kenmerk van onze opzet. Zo hebben we ook plannen om ieder half jaar een partnerevent te organiseren.” Leon en Joey benadrukken dus graag het element van samenwerking. En dat zit ‘m ook in de korte lijntjes met zusteronderneming Vital Centre waarmee desgewenst een koppeling kan worden gemaakt. “Stel dat werknemers iets anders willen dan racketsport of een workshop c.q. lezing willen volgen op het gebied van vitaliteit, dan kan dat bij Vital Centre. Zo hebben we ook partners voor spel, ontspanning en catering.”

 

Moovv   |   Hammerweg 8   |   Raalte   |   0572 702 020   |   info@moovv.nl   |   www.moovv.nl

Delen:

Deel dit artikel!