Op zoek naar de beste versie van jouw bedrijf!

Investeer in de gezondheid van werknemers en zorg dat ze gezond, fit en blij worden

Wist je dat een zieke werknemer gemiddeld 250 euro per dag kost? Dat zeven van de tien werknemers een slaapprobleem hebben dat uiteindelijk leidt tot langere verzuimperiodes? Dat 28 procent van de werknemers burn-out klachten ervaart? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je de cijfers op een rijtje zet, is het schrikken. Het goede nieuws voor ondernemers en natuurlijk de werknemers is dat er ‘aan de voorkant’ echt iets aan te doen is.

Fysiotherapie Kracht in Raalte heeft er zelfs een heel mooi programma voor ontwikkeld: het KRACHT-programma! “In dit uitzonderlijke programma focussen we ons op de zes domeinen van de BASIS Vitaliteit: Bewegen, Ademhaling, Slaap, Immuunsysteem, Stress mind-set en Voeding. Hiermee kun je prachtige resultaten boeken in de verbetering van de kwaliteit van leven. Zowel fysiek als mentaal”, vertellen Guido Heerink en Casper Oude Lohuis. 

De twee eigenaren van de jonge praktijk – gevestigd in sportcentrum Tijenraan in Raalte – werken vooral met particulieren, maar zien grote mogelijkheden in het bedrijfsleven. “Volg je ons KRACHT-programma, dan leidt dat tot een verhoging van de vitaliteit. En omdat je optimaal voor jezelf zorgt, kun je ook excelleren in je werk. De focus ligt echt op de persoon.
Geen protocollen met bijvoorbeeld een standaard bloeddruk- en cholesterolmeting, maar maatwerk!”

Het duo weet uit ervaring dat ze de werknemers gauw meekrijgen. Vaak is één interventie al voldoende om de mensen te overtuigen. De bal ligt dus voor een groot deel in de hoek van de werkgever. “Jij kunt nu investeren in de betrokkenheid en vitaliteit van jouw werknemers. Deze investeringen leiden tot een verhoging van de productiviteit, een verlaging van het ziekteverzuim en dus een hoger rendement. Met andere woorden: wanneer zet jij de stap naar de beste versie van jouw bedrijf?”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw medewerkers binnen het KRACHT-programma? Neem dan contact op met Guido of Casper. 

Fysiotherapie Kracht 
Zwolsestraat 65
8101 AB Raalte
info@fysiotherapiekracht.nl
www.fysiotherapiekracht.nl

Delen:

Deel dit artikel!