Open huis bij Duteweerd & Timmerman Mechanisatie

Duteweerd & Timmerman Mechanisatie BV uit Lemelerveld is eind februari verhuisd naar een geheel nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein ’t Febriek in Lemelerveld. Het pand is gebouwd volgens eigen ontwerp. Aanstaande vrijdag 23 en zaterdag 24 is er een feestelijke opening voor relaties en belangstellenden.Tijdens het open huis wordt er ook nog eens groot nieuws gepresenteerd over het leveringsprogramma.

Het landbouwmechanisatiebedrijf is in 2013 ontstaan door de samenwerking tussen Ronnie Duteweerd en Erwin Timmerman en sinds 2014 zit het bedrijf op het bedrijventerrein.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de ruime tuin- en parkshowroom, de winkel, het magazijn en de werkplaats. Tevens wordt het vernieuwde leveringsprogramma voor de agrarische markt gepresenteerd. De openingstijden zijn op vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom aan de Handelsweg 26 om een kijkje te nemen. Meer informatie is te vinden op www.duteweerd-timmerman.nl

Delen:

Deel dit artikel!