De parel in het land van uitzenden en detacheren

Get Work is arbeidsbemiddelaar en volledig HR-partner

Waar veel grote uitzenders het straatbeeld verlaten, is Get Work nog altijd zichtbaar in de kern van haar regio’s. Naast de zichtbaarheid in het straatbeeld is de arbeidsbemiddelaar van Midden- en Oost-Nederland online sterk regionaal gepositioneerd. Get Work is daar waar haar doelgroep zich bevindt en kent de regio zowel online als offline als haar broekzak!

Met een werkeloosheidspercentage van minder dan 3,5% weet Get Work nog altijd de juiste matches te maken tussen klant en uitzendkracht. “We kijken verder dan alleen het cv. De harde functie-eisen bepalen vaak niet hoe duurzaam een arbeidsrelatie is. Dat wordt veel meer bepaald door zachte kenmerken, oftewel de ‘klik’ in combinatie met het juiste arbeidsethos. Door deze werkwijze verwezenlijken we dagelijks vele mooie matches!”, vertelt Regio Manager Inge Wigbers.

De wortels en de kracht van Get Work liggen in de regionale focus en het bureau doet er dan ook alles om in Salland zichtbaar te blijven. Met een kantoor aan de Waag in Raalte, de juiste connecties met bedrijven en de regionale online performance zet de organisatie alles op scherp. “Aangezien wij kiezen voor lange termijn relaties bieden we onze uitzendkrachten vaste contracten en zijn we volop aan het investeren in opleidingstrajecten. We luisteren naar onze klanten en bieden passende HR-oplossingen.

Get Work is gespecialiseerd in uitvoerend werk tot MBO+ niveau. “We schakelen snel, hebben al meer dan tien jaar ervaring in Raalte en hebben een enorm regionaal netwerk! We geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Op welk niveau dan ook. Dat begint natuurlijk bij de juiste klik tussen werkgever en werknemer. Die juiste klik, daar zorgt Get Work voor. Hoe? Door te zorgen dat we bedrijven en uitzendkrachten écht kennen.”

Delen:

Deel dit artikel!