Pas op, het heerst! Lentekriebels bij Landtgoed

Gastvrouwen Wendy en Monique verwelkomen het bedrijfsleven weer met open armen

Het is al een feestje als je vanaf de riante parkeergelegenheid naar Landtgoed loopt. Een afstand van slechts enkele minuten, maar je waant je voor even in een andere wereld. Hoor ik het nu goed? Geven de vogels echt hun eerste concert van dit voorjaar? Jeetje, dat maakt zelfs de meest chagrijnige mens op aarde weer vrolijk. En mocht het dan nog niet lukken, dan krijg je absoluut een grote glimlach om de mond van die mooie spreuken bij de entree. De mooiste? “Volg jouw hart, want dat klopt!”

Voor veel mensen voelt het voorjaar als een nieuw begin. Met z’n allen uit de winterdip en vol energie aan de slag met allerlei (nieuwe) uitdagingen. Voor Landtgoed kunnen we stellen dat de overtreffende trap van toepassing is. De vergader-, trainingsontwikkel- en feestlocatie in de bossen tussen Heino en Raalte was eind vorig jaar even uit het lood geslagen door veranderend beleid bij de gemeente, maar de rust lijkt weergekeerd. “Wie het daadwerkelijke verhaal wil horen, is van harte welkom, maar we gaan het niet in de pers delen.”

Goed, dat boek is dichtgeklapt. De dames zijn terug en gretiger dan ooit om op afspraak mooie arrangementen samen te stellen voor het regionale bedrijfsleven. Dat is tegenwoordig heel breed. Van een heerlijke vrijdagmiddagborrel met hapjes en drankjes tot een verrassingsdiner met allerlei streekgerechten en bijpassende wijnen. Eventueel uitgebreid met live cooking. Het zijn activiteiten die helemaal op zichzelf staan, maar het is ook een prachtige afsluiting van één of meerdere vergader- of trainingsdag(en). “Een heisessie? Ach, dat is zo 2022”, lachen Monique en Wendy, want heide is zo’n beetje het enige dat ontbreekt in het uitzicht bij Landtgoed. “De bossessie. Dat is nu helemaal hip and happening…”

LandtgoedOntspanningscirkel

Heb je al eens geproefd van die unieke sfeer om in een prachtige boshut, omgeven door divers natuurschoon en eeuwenoude bomen, te vergaderen of je talenten verder te ontwikkelen, dan weet je waarover we spreken. En dan weet je ook dat je brein ver weg van alle prikkels van industrie- of bedrijventerrein veel beter functioneert. Zeker ook als je het ook nog combineert met fysieke inspanning en/of de ervaring van de ontspanningscirkel. “De mogelijkheden zowel qua invulling van het zakelijke programma als de ontspanning en het hapje/ drankje zijn eindeloos. We werken niet met arrangementen, maar creëren iets moois dat is toegesneden op jouw bedrijf en jouw wensen. We denken vrij en er bestaan geen gekke vragen, maar uiteraard hebben we wel respect voor zowel natuur als omgeving.”

Het mooiste terras

Denk nu vooral niet dat Landtgoed alleen zakelijke klanten verwelkomt, want dan sla je de plank echt mis. Ook particuliere groepen zijn meer dan welkom om te genieten van de bijzondere locatie die ooit wel eens het verborgen pareltje van Salland is genoemd. Een aangeklede borrel, een familiefeest op de zondagmiddag met uitloop naar de avond, een receptie en/ of bruiloft inclusief huwelijksvoltrekking en zeker voor een overheerlijk diner. “Niet te strak, niet te chique. Maar wel lekker toegankelijk voor iedereen. Gewoon lekker genieten van gerechten met een flinke knipoog naar de streek, eventueel met live cooking en/of allerlei lekkers vanaf de Kamado Joe verzorgd door grillmaster Erwin Beumer.”

Het moge duidelijk zijn: het enthousiasme bij de gastvrouwen van Landtgoed is onverminderd groot. Het borrelt en kriebelt om alles uit de kast te trekken en gasten te laten ontspannen en genieten. Ook al zijn de (eind)tijden iets naar voren geschoven, er is nog steeds van alles mogelijk op het gebied van feesten, gezelligheid en trouwerijen. Wendy en Monique vertellen je er tijdens een afspraak graag meer over om juist dat stukje maatwerk te kunnen verzorgen.

Landtgoed
Ingang naast Berkendijk 10
8141 RD Heino
0572 355 876
info@landtgoed.nl
www.landtgoed.nl

Delen:

Deel dit artikel!