PassworD over in Belgische handen

Vertaalbureau PassworD in Heino is onderdeel geworden van de Taalco groep in België. Dat meldt directeur Joke Zwaal in de eigen nieuwsbrief CLIPS.

De overname is een groot compliment aan het team van PassworD. De Taalco groep wordt namelijk geleid door OneLiner en ElaN languages, de twee grootste vertaalbureaus van België. “Zij hebben IT-specialisten aan boord die de vertaalwereld door en door kennen. De workflow is optimaal geautomatiseerd waardoor het nog efficiënter verloopt. Daar gaan onze klanten zeker van profiteren. Maar net als PassworD zijn het bureaus die de mensen binnen het proces koesteren”, aldus Zwaal.

Ze merkte dat PassWorD te klein is om mee te gaan in allerlei ontwikkelingen in de vertaalwereld. Denk alleen maar aan zoiets als machinevertalen. De krachtenbundeling moet dus juist niet worden uitgelegd als een gebrek aan ambitie, maar juist als een keuze om ambitieus te zijn. “Samen kunnen we onze al onze klanten in Nederland en België optimaal en eigentijds bedienen. Zodat we kunnen doorgroeien naar een bureau dat tot de top van de wereld behoort. Want zo ambitieus zijn we wel!”

Delen:

Deel dit artikel!