Primeur! Eerste editie Boost Your Business bij De Gasfabriek in Deventer

Steeds vaker krijgt De Gasfabriek vragen van ondernemers en organisaties over hun business innovatie activiteiten, daarom organiseert De Gasfabriek dit jaar voor de eerste keer de Boost Your Business op 3 en 4 oktober. Een tweedaags event georganiseerd voor en door ondernemers. Vele ondernemers van binnen en buiten de Gasfabriek werken samen om hun kennis te delen. Dit doen zij door verschillende workshops te geven, afgewisseld met plenaire sessies en lekker eten.

Gevarieerd programma

‘We hebben bewust gekozen voor een gevarieerd programma, omdat een bedrijf ook vele aspecten kent’, aldus Hans Lenderink, één van de initiatiefnemers en ondernemer bij De Gasfabriek. ‘Denk hierbij aan het inzetten van je brein als jouw talent, of leren de taal te spreken van jouw opdrachtgever tijdens een eerste gesprek. Want je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Wat hierbij ook kan helpen is jouw verhaal te visualiseren en weten hoe je improviseert bij onverwachte vragen of gebeurtenissen. Maar ook marketing, sales en online zichtbaarheid zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven, evenals hoe je plezier uit je werk haalt door in de juiste flow te komen.

Daarnaast is het belangrijk dat je als bedrijf klaar bent voor de toekomst, daarom geven we ook een inkijkje in de nieuwste technieken die we bij De Gasfabriek hebben, want het is al lang geen ver van mijn bed show meer voor veel bedrijven.’

Voor wie?

Net gestart, al enige tijd bezig met jouw onderneming óf werkzaam bij een bedrijf? Waar je ook staat in je carrière, er is altijd mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. De tweedaagse is geschikt voor ondernemers, werknemers, studenten en andere belangstellenden die zich verder willen ontwikkelen. Het is ook mogelijk één dag bij te wonen.

Kosten
De tweedaagse kost €99,- inclusief het eten. Voor één dag betaal je €60,-. Studenten krijgen 25% korting. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden, zijn te vinden op de site van De Gasfabriek www.degasfabriek.com/boostyourbusiness.

De Gasfabriek
In de Gasfabriek geloven we in kruisbestuiving. Door kennis, ervaring en netwerk met elkaar te delen, kom je verder. Als kennis- en ontwikkelcentrum stimuleren en faciliteren we innovatie. We werken met de nieuwste businessmodellen en IT-technieken. Ons doel hierbij is om radicale innovatie en nieuwe businessmodellen tot stand te brengen die niet beter, sneller of goedkoper zijn, maar totaal anders, zodat ze een grote impact hebben op de bestaande. Benieuwd wat dit inhoudt? De jonge, talentvolle studenten en gepassioneerde IT-Tech specialisten die er al mee werken vertellen je er graag meer over.

Delen:

Deel dit artikel!