Proef de gastvrijheid van Bruna Ellenbroek uit Raalte

Het moet gek lopen wanneer je als consument nog nooit een voet over de drempel van Bruna Ellenbroek Raalte hebt gezet. Anders wordt het misschien wanneer je ondernemer bent. Onterecht, want de landelijke keten heeft ook het zakenleven veel te bieden.

Dat begint met een overzichtelijke website waar je in een paar klikken al een goed overzicht krijgt gepresenteerd van alle kantoorbenodigdheden. En het wordt gecombineerd met dat prettige, persoonlijke contact in de lokale vestigingen. “Je loopt hier gemakkelijk naar binnen, proeft de gastvrijheid en komt dan in contact met medewerkers die commercieel kunnen meedenken. Dat wordt erg gewaardeerd”, weet eigenaar Annet Ellenbroek van Bruna Ellenbroek Raalte. “Waarom zou je het ver zoeken als je dichtbij deze meerwaarde krijgt. En als wij iets bestellen, is het ook de volgende dag gewoon in huis.

Het is dus de moeite waard om gewoon even binnen te lopen en je te oriënteren op de mogelijkheden. Natuurlijk kun je er terecht voor papier, cartridges, schrijfwaren en zaken als perforatoren en nietmachines, maar via www.bruna.nl kunnen ook bureaustoelen, papiervernietigers en zelfs koffiezetapparaten worden geleverd.


Bruna Ellenbroek Raalte
Herenstraat 19, Raalte
0572 – 35 13 00
bruna0816@brunawinkel.nl
www.bruna.nl

Delen:

Deel dit artikel!