Raalte Onderneemt!, de app voor startende ondernemers

Ondersteuning bieden aan startende ondernemers. Dat is de belangrijkste motivatie om de app Raalte Onderneemt! in het leven te roepen. De startersapp is vanmorgen gelanceerd tijdens het provinciale ondernemersontbijt bij het Raalter bedrijf Oxycom.

De app is een initiatief van de gemeente Raalte en de provincie Overijssel. De verantwoordelijkheid en het beheer komt bij ondernemersvereniging ZP Raalte te liggen. Het moet een instrument zijn dat starters die informatie geeft om hun bedrijf een vliegende start te bezorgen.

De gebruiker heeft keuze uit nieuwsberichten en evenementen en wordt tevens wegwijs gemaakt in het contact met ondernemersverenigingen, het economisch cluster van de gemeente en andere belangrijke organisaties.

De app Raalte Onderneemt! is gekoppeld aan het startersloket dat binnenkort operationeel is. Starters kunnen hier terecht met vragen over het beginnen van een eigen onderneming en worden op weg geholpen door ervaren leden van ZP Raalte. Zowel de app als het startersloket is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van de provincie Overijssel.

De startersapp is te downloaden via de App Store en Google Play Store. Kijk ook eens op www.startersloketraalte.nl.

Delen:

Deel dit artikel!