Regio Zwolle maakt zich klaar voor ZomerOndernemer!

Jongeren tussen de 15 en 23 jaar en woonachtig in de regio Zwolle (IJsseldelta) kunnen in de komende zomervakantie kosteloos meedoen aan het project ZomerOndernemer. Een project waarbij jongeren in zes weken een eigen bedrijf starten met begeleiding van professionele coaches. Een mooie kans voor jongeren die willen ervaren of het ondernemerschap iets voor ze is. De deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaaltje om de eerste kosten te dekken en ze zijn verzekerd.

Driedaagse training bij Rabobank IJsseldelta
Het enige wat deelnemers nodig hebben is een bedrijfsidee en motivatie om er zes weken mee aan de slag te gaan. ZomerOndernemer begint op 24 juli 2018 in Zwolle met een driedaagse training bij Rabobank IJsseldelta. In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf.

Feestelijke afsluiting in PEC Zwolle Stadion
Het project sluit af op 31 augustus 2018 met een feestelijke kick out in het PEC Zwolle Stadion. Tijdens de kick out presenteren de jonge ondernemers hun onderneming voor een groot publiek. Na de zomervakantie bepalen de jongeren zelf of ze verder gaan met het bedrijf of niet. Ze zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens het project niet verplicht.

Aanmelden
Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan het project kosteloos. Er is ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl. In regio Zwolle (IJsseldelta) is nog plek voor 8 deelnemers (vol = vol)!

 

Delen:

Deel dit artikel!