ROV-cadeaubon in kerstpakket: leuk voor werknemers, goed voor het centrum!

Ondernemers presenteren ideale eindejaarsattentie voor trouwe medewerkers

Ook al is het voor veel ondernemers een jaar om snel te vergeten, je wilt in de decembermaand graag een blijk van waardering geven aan jouw medewerkers. Toch? Als dat duidelijk is, komt de volgende uitdaging om de hoek kijken: wat doen we met het kerstpakket? Gaan we weer voor een doos met producten die jaren onaangeroerd in de keukenkastjes blijven staan? Of doen we iets waar de werknemers echt blij van worden?

Natuurlijk kies je dan voor de laatste optie. En het goede nieuws is dat het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) de ideale oplossing voorhanden heeft: de ROV- cadeaubon. Beschikbaar in bedragen van 5 tot 50 euro en – mocht je beschikken over een team van supermedewerkers – een veelvoud daarvan. Het is geen schokkend nieuw initiatief, maar het krijgt in deze coronatijd wel een duidelijke meerwaarde, want je steunt er ook de ondernemers in het centrum van Raalte mee. “We werden wakker geschud door een ondernemer die de attenties voor het personeel altijd online bestelde. Hij vroeg zich af waarom er geen Raalter bonnen waren. Eerlijk gezegd, lag er al wel iets op de plank, maar je moet wel zorgen voor een waterdicht systeem. En zover was het toen nog niet”, vertellen centrummanager Henny Zomer en secretaris Huub ter Haar namens het ROV.

Gouden envelop

Vorig jaar december is de ROV-cadeaubon al opgenomen in de kerstpakketten van een aantal bedrijven en het was de bedoeling om in 2020 echt te gaan knallen. Helaas gooide corona roet in het eten en waren er al allerhande andere acties om de plaatselijke centrumondernemers te steunen. Tijdens de zomerperiode is het initiatief weer opgepakt. 

Het kon meteen op veel sympathie rekenen. Van zowel consument als centrumondernemer. Vooral omdat het lekker lokaal is. “Het voordeel t.o.v. landelijke partijen is ook dat je gemakkelijker iets extra’s kunt doen.
Zo wordt elke cadeaubon standaard in een gouden envelop gestopt. En is het mogelijk om gepersonaliseerde kaartjes te maken. En de bonnen zijn tot drie jaar na uitgifte nog te gebruiken. Dat is de extra service die we als ROV graag geven.”

Voor ondernemers in Raalte (en omgeving) is het goed om te weten dat je niet te maken hebt met een hele strakke en vroege deadline voor de kerstbestellingen. “Bij wijze van spreken regel je het nog op dezelfde dag dat je het wilt uitdelen. Dus, waardeer je personeel en support your locals!”, besluiten de twee woordvoerders van het ROV.

Wil je meer weten over de ROV-cadeaubon? Stuur een mail naar info@rov-raalte.nl.

Raalter Ondernemers Verbond
info@rov-raalte.nl
www.winkeleninraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!