Salland Reclame neemt sportprijzentak Dorie Haarman over

Salland Reclame neemt per 1 juli de (sport)prijzentak van Trophy & Gift House van Dorie Haarman in Raalte over. Jos Broeks en Klaas van de Kraats, de eigenaren van Salland Reclame, zijn van plan om vanuit hun eigen locatie aan de Kotterstraat 9 dezelfde service te bieden als Dorie al die jaren deed.

Salland Reclame biedt zo meteen een ruim assortiment bekers, bokalen, vaantjes, lintjes, medailles, rozetten, awards en sculpturen aan. Het aanbod wordt in eigen huis gegraveerd en/of bedrukt. Salland Reclame is bezig met de inrichting van een showroom, waar het hele aanbod gepresenteerd wordt, maar alles is zometeen ook te vinden op srgeschenken.nl, de webshop van Salland Reclame. Het is daar ook mogelijk om de artikelen te personaliseren; dus zelf de teksten voor de bekers/prijzen in te vullen. “Toen wij in contact kwamen met Dorie Haarman en te horen kregen dat ze van plan was haar activiteiten na ruim dertig te beëindigen, bleek al snel dat wij overeenkomsten hadden”, vertelen Jos en Klaas. “Natuurlijk bieden we al relatiegeschenken aan, maar we graveren ook. Na intensief overleg zijn wij tot overeenstemming gekomen om de sportprijzentak van Dorie over te nemen. We waren ook superblij dat Dorie ons eerst nog een tijdje wil voorthelpen en ons de kneepjes van het vak wil leren. Dat betekent dat de klanten haar nog een tijdje bij ons zullen tegenkomen.” Dorie is blij dat ze een overnamepartij heeft gevonden. “Ik ben er zeker van overtuigd, dat de passie, gedrevenheid en kennis van Jos en Klaas zeker zullen voldoen aan de eisen, die ik altijd gesteld heb aan mijn bedrijf.”

Salland Reclame richt zich verder op belettering, interieur, drukwerk, verhuur van digitale reclamemiddelen en relatiegeschenken. Bij webshop Srgeschenken.nl kan iedereen gepersonaliseerde cadeaus naar eigen ontwerp samenstellen. Denk aan kraamcadeaus, gegrafeerde spiegels en spandoeken. Jos en Klaas hebben inmiddels drie medewerkers in dienst. “Maar we hebben nog veel ambities om het bedrijf verder uit te bouwen!”

Delen:

Deel dit artikel!