Seine Wonen maakt ook kans op Onderneming van het Jaar in Heino

Eerder maakten we al bekend dat Seine Wonen in de race is voor Raalter Onderneming van het Jaar. Deze week kwam naar buiten dat de woninginrichter ook kans maakt om Onderneming van het Jaar in Heino te worden.

De werkgroep die de verkiezing tijdens de Pompdagen voorbereidt, heeft donderdag de nominaties bekend gemaakt. Seine Wonen verdient een plek omdat het bedrijf na de verbouwing Heino nog meer op de kaart heeft gezet en een grote groep consumenten uit de regio aanspreekt. Bovendien heeft Seine Wonen een groot hart als het gaat om de lokale samenleving.

Buuffie’s Proeflokaal wordt geroemd om de durf telkens met nieuwe initiatieven te komen zoals de opening van de IJssalon en allerlei thema-avonden voor een breed publiek. Tot slot is N35 Media – voor de tweede keer op rij – genomineerd. Ondernemer Martijn Jansman was al mede-eigenaar van het kantoorpand Paal 5, maar maakte nu ook de stap om het blad Salland Zakelijk over te nemen en het om te dopen tot Sallands Ondernemers Magazine. Ook Jansman zet zich in voor meerdere goede doelen in en rond Heino.

Delen:

Deel dit artikel!