Starters zijn GE-WEL-DIG!

Je eigen bedrijf, daar wil je natuurlijk een succes van maken. Je wilt ervan kunnen leven en over vijf jaar nog bestaan. Je wilt groeien, klanten binden, een goede naam vestigen en een netwerk opbouwen. En daarom wil je zo sterk mogelijk starten. Maar waar begin je met het starten van een eigen onderneming?

Rabobank Salland vindt starters geweldig! Als zelfstandig ondernemer is het rennen, maar ook vallen en daarna weer opstaan. Soms voelt het alsof je drie banen tegelijk hebt. Maar…
starten loont! De vrijheid, de trots, de likes, daar
doe je het voor. Dus hou aan die stoute schoenen
en blijf gaan. Ben jij ook een starter? Ge-wel-dig. Nóg sterker starten doe je met Rabobank.

Sterk starten doe je samen

Daarom introduceert Rabobank de startversterker. Op www.ikgastarten.nl vinden ondernemers handige tips en tools om nog sterker te starten. Om starters nóg sterker te laten starten krijgen startende ondernemers bij de Rabobank hun eerste jaar iedere maand tot € 70,- startersvoordeel. Het voordeel verspreidt zich over de zakelijke producten waaronder de zakelijke rekening, bankpas, online bankieren en transactiekosten. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/starten. Want sterk starten, doe je samen. Om starters in de gemeente Raalte een nog sterkere start te geven is Rabobank Salland een partnerschap aangegaan met het Startersloket Raalte.

Startersloket Raalte

Als startende onderneming in de gemeente Raalte kun je terecht bij het Startersloket Raalte. Het Startersloket Raalte is er voor, door en met ondernemers en helpt je graag om van je bedrijf een succes te maken. Zo helpt het Startersloket Raalte je met handige informatie en praktische tips op weg. Want welk netwerk of welke ondernemersvereniging is relevant voor je business? En hoe maak je een vliegende start?
Met een handige checklist voor de start van je organisatie en speciale aanbiedingen helpt het Startersloket Raalte je op weg. Maar ook voor maatwerkgesprekken kun je er terecht. Met de Raalte Onderneemt App blijf je daarbij op de hoogte van relevante nieuwtjes, de verschillende netwerken en aanstaande evenementen.

Ook klaar om te starten? Onze adviseurs Steven Bloemen en Frank Smelt helpen je graag verder. Je bereikt Steven via (06) 22 61 98 75 en Frank via (06) 22 02 75 84.

Startersloket Raalte:
info@startersloketraalte.nl
06 44 96 28 33

Rabobank Salland
mkb.salland@rabobank.nl
(0570) 050 84 44

Delen:

Deel dit artikel!