Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heino

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Droom jij erover om voor jezelf te beginnen? Heb jij je onlangs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Als startend ondernemer heb je te maken met veel vragen en uitdagingen. Daarom organiseert het Startersloket Raalte op woensdagochtend 15 november een starterscafé voor ondernemers die een eigen bedrijf zijn gestart of willen beginnen. Bij het starterscafé ontmoet je andere ondernemers, je kunt je vragen stellen, je ervaringen delen en je netwerk vergroten.  

Vrije inloop
Het starterscafé vindt plaats bij Buuffies Proeflokaal in Heino (Marktplein 4) en is van 11:00 tot 12:00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het starterscafé is voor (startende) ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving.

Startersloket Raalte
Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

Meer weten?
Meer informatie? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!