Strategische alliantie voor bedrijfsonroerendgoed in de regio

Ervaren makelaars Martijn Holterman en Robert Jorink bundelen krachten.

Heb je als ondernemer plannen om te verkassen naar een andere locatie binnen Salland of Zwolle of wil je de stap wagen van huur naar koop of andersom? Welke afweging je in de bezinningsperiode tussen Kerst en Oud en Nieuw ook maakt, je kunt niet voorbij gaan aan Hannink & Jorink Bedrijfsmakelaars. Een nieuwe naam in de wereld van bedrijfsonroerendgoed in de cirkel Nijverdal, Deventer en Zwolle.

Een nieuwe bedrijfsnaam waarin de namen van twee oude bekenden zijn opgenomen, namelijk Hannink Makelaars in Raalte en Robert Jorink Makelaars in Zwolle. “Je ziet nu dat vooral de landelijke kantoren zich roeren als het gaat om bedrijfsonroerendgoed. En zij tonen beduidend minder interesse in dit gebied. Daarnaast wordt de regelgeving rondom het makelen en taxeren steeds strenger. Dat vraagt meer van de ondernemer én de makelaar. Een mooie kans voor ons om daar samen op in te springen en tevens ons bereik en netwerk te vergroten”, vertellen Martijn Holterman van Hannink Makelaars en Robert Jorink.

De klantenkring bestaat uit een mix van midden- en kleinbedrijf, overheden, zzp’ers, landelijke opererende partijen, startende ondernemers en professionele beleggers. “Je hebt te maken met verschillende branches en met verschillende soorten vastgoed. Met stedelijk en niet stedelijk gebied. We zoeken de benadering die het best past bij de klant. Dat kunnen we waarmaken omdat we zelf elke dag met de voeten in de klei staan. We zijn een groot voorstander om zaken met korte lijnen en direct contact simpel en overzichtelijk te houden. Opdrachtgevers willen vlot en deskundig advies.”

Meerwaarde

De meerwaarde van Hannink & Jorink Bedrijfsmakelaars ligt vooral in de bundeling van kennis en vele jaren ervaring op juridisch, financieel, economisch, fiscaal en bouwkundig vlak. “Het is een simpele optelsom. Met z’n tweeën weet je meer dan alleen. We kunnen situaties tegen elkaar aanhouden en sparren over de te volgen koers. Bovendien stelt de sterke persoonlijke eigen visie ons in staat een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De klant kan er zeker van zijn dat we niet over één nacht ijs gaan. Wat ook belangrijk is, is dat we hier beiden zijn opgegroeid en nog steeds woonachtig zijn. We weten het gebied daarom als geen ander op waarde te schatten. Zowel letterlijk als figuurlijk.”

Met de oprichting van Hannink & Jorink Bedrijfsmakelaars geven de twee min of meer aan over grenzen te willen kijken. Zowel de geografische grens als over de grens van het eigen kantoor. “We proberen verbindingen te leggen vanuit onze bestaande kantoren in Raalte en Zwolle. Je ziet dat er overloop is tussen Salland en Zwolle op economisch en politiek niveau. De samenwerking tussen beide kantoren sluit daarbij aan.”
Je zou er wellicht niet direct aan denken, maar de oprichting van Hannink & Jorink Bedrijfsmakelaars biedt de afzonderlijke kantoren ook de kans om de volle focus op de woningmarkt te houden. “Door deze samenwerking kunnen we efficiënter werken en de focus leggen waar het op dat moment nodig is.”

Hannink Jorink Bedrijfsmakelaars
Herenstraat 1
8102 CN Raalte

Marsweg 65
8013 PE Zwolle

085 020 207
info@hanninkjorink.nl
www.hanninkjorink.nl

Delen:

Deel dit artikel!