TCR Tours voor vervoer van A naar B en voor bedrijfsfeesten van A tot Z

Raalter bedrijf neemt complete organisatie van bedrijfsuitjes voor zijn rekening

“Ken je de naam TCR?” Als je binnenkort op een eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie staat, moet je de vraag voor de aardigheid eens op tafel gooien. Wedden dat je bijna honderd procent scoort? Iedere ondernemer weet dat het dé vervoerder van Salland is op het gebied van taxi’s, bussen, speciaal vervoer en zelfs klassieke voertuigen. TCR Tours, onderdeel van de TCR Groep, is echter veel meer dan het vervoer van A naar B.

Op het hoofdkantoor in Raalte is namelijk een team van commerciële medewerkers vrijgemaakt dat zich richt op de organisatie van bedrijfsuitjes. Dan kan het gaan om alleen het vervoer, maar TCR Tours kan ook de complete organisatie voor zijn rekening nemen. “Van de eindbestemming van het bedrijfsfeest tot een compleet verzorgde lunch en van ideeën voor het programma tot het flesje water op de stoel bij de heen- en terugreis. En alles wat er tussenin ligt”, zegt Bas Roescher die samen met broer Marc de scepter zwaait over het familiebedrijf.

Het is voor sommigen misschien even wennen dat hun huisvervoerder dit allemaal kan regelen, maar zo gek is het niet. TCR Tours adverteert namelijk al jaren met allerlei reizen naar attracties, activiteiten en bestemmingen in binnen- en buitenland. Meestal gericht op de particulier, maar de Raalter onderneming roert zich steeds meer op de zakelijke markt. Ook ondernemers willen met hun bedrijf meerdere dagen naar b.v. Engeland of gezamenlijk op wintersport. Unieke ervaringen waarover je bij de koffiemachine nog lang napraat.

In dat licht moet je ook de aanschaf van vier nieuwe touringcars zien. “Deels vervanging en deels uitbreiding van het wagenpark, maar alles voorzien van de laatste snufjes. Zo heeft iedere reiziger nu bijvoorbeeld een eigen USB-aansluiting. De teller staat nu op twintig touringcars, van groot tot klein.”

Uit de zinsnede ‘van flesje water tot bestemming van het feest of de ideeën
voor het programma valt af te leiden dat alles in het teken staat van (een) zorgeloze dag(en) voor de opdrachtgever. En getuige de reviews in de mailbox van de commerciële medewerkers slagen ze daar behoorlijk goed in. “We hebben genoten en alles was perfect geregeld”, zegt een bedrijf uit Deventer over de tweedaagse in Rotterdam.

Logistieke operatie

De chauffeur brengt het gezelschap niet alleen van A naar B, maar is ook gastheer en reisleider. En getuige de enthousiaste reacties over de rit met de watertaxi en het bezoek aan De Ballentent (met de beste gehaktbal van Rotterdam) deed hij dat met verve. En een onderneming uit Holten laat over de trip naar Luchthaven Weeze, het bezoek aan Hertog Jan en Hof van Bussloo weten: “MOOI! Veel aandacht aan besteed en een heerlijk relaxed tijdschema.”
De ervaring die TCR Tours in al die jaren van vervoer en organiseren heeft opgedaan, komt natuurlijk goed van pas. Net als het netwerk, want het is niet eenvoudig om aan tientallen kaarten van een wedstrijd van het Nederlands Elftal of een bekende musical te komen. “Je krijgt ons niet gauw gek”, lacht Roescher. “Zo hadden we laatst een project waarbij we uit allerlei plaatsen in het land zeshonderd (!) mensen van één bedrijf moesten ophalen. Allemaal verschillende vertrektijden en min of meer dezelfde aankomsttijd bij het theater in Zwolle, omdat de chauffeurs live contact met elkaar hebben. En na afloop weer allemaal in de genummerde bussen om op hetzelfde tijdstip naar huis te rijden. Het klinkt misschien simpel, maar het is toch een behoorlijke logistieke operatie”, aldus Roescher die tot slot aangeeft dat niet alleen gebruiksgemak maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij TCR Tours. “We houden al langer rekening met de emissienormering. De uitlaatgassen uit onze bussen zijn schoner dan de buitenlucht.”

TCR Tours
Spitsstraat 14
8102 HW Raalte
0572 – 35 35 35
info@tcr.nl
www.tcr.nl

Delen:

Deel dit artikel!