T&F Reclame viert 25-jarig bestaan en nieuw pand

“Samen maken we jouw bedrijf zichtbaar”

Een glimlach van oor tot oor. Die tovert Judith Vulink op haar gezicht als we terugblikken op het open huis van 3 september. Vol trots vertelt de mede-eigenaar van T&F Reclame over het 25-jarig jubileumfeest van het Lemelerveldse signbedrijf. Niet alleen dit zilveren jubileum werd gevierd, ook de verhuizing naar een gloednieuw pand aan de Lemelerveldseweg was aanleiding om de deuren wagenwijd open te gooien. “We zijn nog steeds beduusd van de vele mensen die op de zonnige zaterdag de moeite namen om ons te feliciteren. We voelen ons vereerd met de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen”, vertelt Judith enthousiast.

Het moet voor eigenaren Clemens Boerkamp en Judith Vulink wennen zijn geweest om in de belangstelling te staan. Ze houden er namelijk helemaal niet van om op de voorgrond te staan. “We zijn allebei nuchtere mensen. Echt Sallands hè. We zijn meer van handen uit de mouwen, doen wat we beloven en de klant laten shinen”, zo vertelt Judith. “We hebben dit ook omgedoopt tot de kernwaarden van ons bedrijf. En dan vergeet ik nog het geven van persoonlijke aandacht. Want dat is toch wel echt onze drijfveer.” Iedereen die ook maar een paar minuten bij T&F Reclame binnen is, zal merken dat daar helemaal niks aan gelogen is. Het is een komen en gaan van klanten, maar iedereen wordt met dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme geholpen.

Terwijl er verse koffie wordt gezet, vertelt Clemens uitgebreid over de geschiedenis van het bedrijf. T&F Reclame werd in 1997 opgericht door Tineke Velderman en Frans Huis in ’t Veld (inderdaad de befaamde T&F) en was jarenlang gevestigd aan de Weerdhuisweg. Op 1 januari 2017 werd Clemens mede-eigenaar en na vier jaar droeg Tineke haar aandeel over aan Judith. “Een paar maanden later zijn we verhuisd naar dit prachtige nieuwe bedrijfspand aan de Lemelerveldseweg 69b. Het is zo fijn werken hier. Naast de gezellige koffieruimte hebben we nu meer presentatieruimte voor onze sport- en bedrijfskleding. En we hebben nu meer ruimte om bedrijfsbussen en auto’s te beletteren. Daarnaast zijn ook onze collega’s Karin van den Berg en Martine Kroes in hun nopjes met de extra vierkante meters, want zij hebben nu meer ruimte tot hun beschikking om logo’s op de kleding te bedrukken.”

T&F Reclame

V.l.n.r. Karin van den Berg, Clemens Boerkamp,
Judith Vulink en Martine Kroes

Zichtbaarheid

Wanneer we het duo vragen wat T&F Reclame precies allemaal doet, barst Clemens in lachen uit. “Haha! Je kunt beter vragen wat we hier niet doen. Je kunt ons echt wakker maken voor al jouw reclame-uitingen. We zijn er voor iedereen. Zo maken wij reclameborden voor ondernemers, drukken we spandoeken voor verjaardagen, maar bedrukken we ook voetbalshirtjes voor voetbalverenigingen. En dat allemaal in de beste kwaliteit. Wil je een banner met jouw boodschap? Een pen met jouw bedrijfsnaam? Of bedrijfskleding met jouw logo? Bij ons ben je voor al deze vragen aan het juiste adres. Wij doen alles op het gebied van signing, maar voor het gemak hebben we onze uiteenlopende werkzaamheden samengevat in onze 6 specialiteiten: zo weten we alles van drukwerk, promotie en het bedrukken van kleding, zijn we gespecialiseerd in autobelettering en verzorgen we de binnen– én buitenreclame in en rondom je bedrijfspand. Dit doen we allemaal op maat en geheel naar de wens van de klant. Samen maken we jouw bedrijf zichtbaar.”

T&F Reclame
Lemelerveldseweg 69Bb
8154 HE Lemelerveld
0572 371650
info@tenf.nl
www.tenf.nl        

Delen:

Deel dit artikel!