T&F Reclame viert 25-jarig jubileum met open huis

Een feestweek voor T&F Reclame! Ze vierden op 1 september niet alleen hun prachtige 25-jarige jubileum, maar ze organiseren op zaterdag 3 september ook nog eens een open huis. Het bedrijf verhuisde vorig jaar namelijk van hun plekje aan de Weerdhuisweg naar een gloednieuw pand aan de Lemelerveldseweg.

T&F Reclame werd in 1997 opgericht door Tineke en Frans, maar inmiddels staan Clemens Boerkamp en Judith Vulink aan het roer. Jarenlang werkten ze vanuit een bijzonder pand aan de Weerdhuisweg in Lemelerveld. Sinds Pasen 2021 zijn ze echter verhuisd naar een prachtige bedrijfsruimte aan de Lemelerveldseweg 69b. Vanuit daar werkt team T&F met heel veel liefde en passie aan alle soorten reclame-uitingen.

Om het 25-jarig jubileum te vieren én om het nieuwe bedrijfspand aan iedereen te laten zien, organiseert T&F op zaterdag 3 september van 10.00 tot 16.00 uur een open huis. Judith en Clemens showen daar heel graag het eindresultaat aan iedereen die geïnteresseerd is.

Reclamespecialist 

T&F Reclame is al 25 jaar de reclamespecialist van Salland. Het bedrijf houdt zich bezig met alles op het gebied van signing. Zo weten ze alles van drukwerk, promotie en het bedrukken van kleding, zijn ze gespecialiseerd in autobelettering, maar verzorgen we ook de binnen– én buitenreclame in en rondom bedrijfspanden. Meer weten? Check dan vooral de net-gelanceerde website.

Delen:

Deel dit artikel!