Timo Roescher nieuwe uitbater van De Leeren Lampe

Horecagelegenheid De Leeren Lampe in Raalte gaat het nieuwe seizoen in met een ander gezicht. Vanaf 1 september neemt bedrijfsleider Timo Roescher de scepter over van Arjan Bekedam. Laatstgenoemde gaat zich na ruim 5 jaar volledig richten op zijn andere bedrijf Bekedam Food en Events.

De bijna 25-jarige Raaltenaar Timo Roescher is geen onbekende in de Sallandse horeca. Van 2016 tot 2018 was hij uitbater van het Wapen van Wesepe, maar gezien zijn studie lag de stap naar een grotere organisatie meer voor de hand. “Het ondernemerschap heeft mij altijd getrokken. Vanaf het begin hebben Arjan en ik over andere vormen van samenwerking gesproken. Het is nu dus een overname geworden.”

Roescher is vooralsnog niet van plan grote veranderingen door te voeren. Wel komt de focus meer te liggen op bruiloften, feesten en partijen. Ook is er veel ruimte voor thema-evenementen. Persoonlijk hoop ik meer jongeren over de vloer te krijgen.”

Het besluit om na vijf jaar De Leeren Lampe te verlaten was niet gemakkelijk, geeft Bekedam aan. “Toch ligt mijn hart meer bij de catering en het verzorgen van bijzondere feesten op locatie. Dat doen we inmiddels met acht vaste medewerkers vanuit onze locatie in Deventer. Je kunt stellen dat het daar gigantisch goed gaat. Maar, ik blijf Timo steunen. Ook al is het waarschijnlijk wat meer vanaf de andere kant van de bar.”

Delen:

Deel dit artikel!