Toyota Morrenhof in Raalte: sterk in aanbod, dienstverlening en service

Ben je ondernemer in Salland en op zoek naar een bedrijfswagen of uitbreiding c.q. vervanging van jouw wagenpark, dan kun je niet om Toyota Morrenhof heen. Het automerk heeft in de wereld al een grote reputatie als het gaat om de bedrijfswagens. En het familiebedrijf Morrenhof staat algemeen bekend om het gedegen advies, de hoge servicegraad en de deskundigheid van de mannen in de werkplaats.

Als dat je nog niet overtuigt een bezoek te brengen aan de showroom in Raalte, dan trekt de nieuwste aanwinst van Toyota, de Proace City, je wel over de streep. “In maart van dit jaar geïntroduceerd als tegenhanger van de Caddy”, begint Roy Morrenhof zijn verhaal. “De Proace City is verkrijgbaar in diverse lengtes, van basis tot luxe en met een diesel- of benzinemotor. En volgend jaar komt er een volledig elektrische variant op de markt. De auto is breed inzetbaar in veel branches. Denk aan de opzichter in de bouw, een koeriersdienst of een klussenbedrijf.”

Dubbele cabine 

De Proace City is de kleine variant van de Proace, de reguliere bestelbus die vanaf dit najaar ook in de elektrische uitvoering leverbaar is. “Voor bedrijven die vooraan willen staan als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn”, stelt Morrenhof die weet dat de Proace bij veel ondernemers geliefd is. Vooral door het feit dat het in een flink aantal varianties verkrijgbaar is. “Ideaal voor de ZZP’er die het naar eigen smaak kan laten inrichten. Gericht op de specifieke kenmerken van de onderneming. Tenslotte heeft een schilder andere wensen dan iemand die het gebruikt voor koeltransport. De Proace is eventueel met een dubbele cabine in te richten zodat het ook met het gezin kan worden gebruikt. Dat belangrijke aspect blijft vaak onderbelicht.”

Uiteraard heeft Toyota Morrenhof ook een scala aan luxere personenauto’s voor vertegenwoordigers, accountmanagers en directieleden. Eventueel verkrijgbaar via allerlei leaseconstructies. En net als bij de bedrijfswagens geldt een garantie van vijf jaar of 200.000 kilometer. “Je ziet hier duidelijk een verschuiving van diesel naar hybride en volledig elektrisch. Door de aandacht voor de stikstofuitstoot merk je dat de aandacht verschuift naar alternatieven voor de traditionele brandstoffen. En het is fiscaal aantrekkelijk!”, constateert Morrenhof die nog maar eens benadrukt dat Toyota zowel voorloper (al in ’97 kwam de eerste hybride op de markt) als koploper (wereldwijd 15.000.000 hybrides verkocht) is. 


Automation Experts in Raalte:
“Al meer dan 25 jaar tevreden klant”

Als je zoals Toyota Morrenhof al meer dan vier decennia in bedrijf bent, dan heb je hele trouwe klanten. Ook in het regionale zakenleven. Tot die categorie mag Automation Experts in Raalte zeker worden gerekend. “We zijn al meer dan 25 jaar klant”, bevestigt Gerard Koopman.

“Tevreden klant”, verbetert hij zichzelf snel. De laatste deal was vorig jaar toen Automation Experts twee nieuwe Proace bestelbussen aan het wagenpark toevoegde. Er was vooraf geen enkele twijfel over het verlengen van de samenwerking. “Het merk Toyota heeft me altijd aangesproken. Het rijdt erg goed. En we zijn blij met de service van Morrenhof, dus…”

Automation Experts heeft voor zowel bestelbussen als personenauto’s altijd aangeklopt bij Toyota Morrenhof. Tot nu toe op benzine of diesel, maar Koopman verwacht dat dit wel gaat veranderen. “Als er nieuwe personenauto’s komen, wordt het zeker elektrisch”, verzekert hij. “Voor de bedrijfsbussen is dat helaas nog niet haalbaar, want daarmee maken we te grote afstanden en dan is elektrisch niet zo handig.”

Toyota Morrenhof
Klipperweg 5
8102 HR Raalte
0572 361 616
info@morrenhof.nl
www.morrenhof.nl

Delen:

Deel dit artikel!