TTM Event Facilities gaat over kijken, luisteren, voelen en beleven

Willem Beumer: “Het gaat vooral om de mentaliteit”

Het is donker. Muziek zwelt aan. De beats bonken door de ruimte, spotlights aan truss-systemen draaien in het ritme mee. Lichtbundels stralen patronen op de wand. De sfeer grijpt je. TTM Event Facilities, het bedrijf van Willem Beumer, in actie. 

Het is open huis bij TTM Event Facilities. Kijken, luisteren, voelen en beleven. Gasten zien de metamorfose van een kale bedrijfshal tot feestelijke party-locatie. Hapje en drankje erbij. Ondernemer Willem Beumer loopt rond, praat en geniet. Hij is trots op zijn onderneming.

Hoe zijn loopbaan zou gaan, wist Willem Beumer niet toen hij in 1983 binnenliep bij de Kamer van Koophandel. “Ik was DJ en verhuurde audioapparatuur”, vertelt hij in vogelvlucht. “Vanuit mijn schuur in Bathmen. Daarnaast had ik een baan. Maar het groeide, we verhuisden naar een bedrijfswoning. In 1991 zegde ik mijn baan op en werd fulltime ondernemer. Franchisenemer van audioapparatuur. Daar ben ik verder mee gegaan. Het ging met pieken en dalen. Tussendoor heb ik af en toe in loondienst gewerkt.” Inmiddels heeft TTM Event Facilities, nu gevestigd in Deventer, een ijzersterke reputatie opgebouwd als specialist in evenemententechniek. Van het ontwerpen en uitvoeren van beursstands tot het faciliteren van grootschalige sportevenementen en popconcerten. “Corona was een ingewikkelde tijd voor mij en mijn vrouw Dinie. Personeel stapte op. Het werk viel stil”, zegt Willem. “En toen in 2022 de markt weer aantrok, was het zó druk dat ik zelf bijna zou gaan omvallen. Dat gaf het besef dat ik soms ook ‘nee’ kan zeggen. Ja is ja, en nee is nee. Ik werk met kleine zakelijke klanten, maar doe ook zaken met grote partijen als Mojo en Superstruct en zo komen we op locaties als Ahoy, Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Lowlands en Zwarte Cross. Als de offerte akkoord is, weet de klant dat het goed komt.”

Mentaliteit

TTM Event Facilities staat bekend om vakmanschap, flexibiliteit en betrouwbaarheid. “Het gaat vooral om de mentaliteit”, benadrukt Willem. “Van mij en de jongens. Het team is de basis van dit bedrijf. We krijgen een vraag, we maken een offerte, en als dat oké is, gaan we het doen. En dát maken we waar met het team, met Kevin, Jochem, Rick en een betrouwbare groep freelancers. Cijfers zitten hier”, wijst hij met zijn vinger naar zijn hoofd. “Onze klanten zijn net zo betrouwbaar als wij. Klanten komen vooral uit ons eigen netwerk of via ons netwerk. Ik vind het mooi werk, kan ik de hele dag wel doen, lullen en koffie drinken.” Willem Beumer is, vlak voor zijn 65ste verjaardag, het middelpunt van het open huis-feestje van zijn bedrijf. Ruim veertig jaar in het vak. En nu voorsorteren op een oude dag? “Nee, Ik vind het nog veel te leuk”, zegt hij met een vette glimlach. “Ik werk wel een dag minder, ben op vrijdag vrij. Ik heb geen toekomstvisie, nooit gehad ook. Er zijn altijd dingen op mijn pad gekomen, dat zal altijd zo blijven.”

 

TTM Event Facilities     |    Paderbornstraat 6   |   Deventer   |   0572 – 542828   |    info@eventfacilities.nl     |   www.eventfacilities.nl 

 

Delen:

Deel dit artikel!