Van Bruggen Adviesgroep Raalte helpt ondernemers met financiële zaken

Sinds ruim een half jaar is financieel adviseur Hendrik Kooijmans in Raalte gestart met een eigen bedrijf onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep. Waarom hij voor zichzelf is begonnen? “Het geeft me voldoening mensen op een prettige en duidelijke manier te helpen met hun financiële zaken. Ik beschik over veel kennis over het vakgebied en kan het op een simpele manier uitleggen”, aldus Hendrik.

“Al vanaf jonge leeftijd had ik de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Nu denk ik dat ik over voldoende ervaring en kennis beschik om de stap te nemen”, vertelt Hendrik. Vanaf jonge leeftijd woont hij in Nieuw-Heeten en sinds enkele jaren in Okkenbroek. Zodoende kent hij de regio Salland erg goed: “Als een echte Sallander ben ik vrij nuchter en hecht ik veel waarde aan lokale betrokkenheid. Daarom zetten we ons thuis graag in voor lokale verenigingen en stichtingen.”
Makelaar

Achter iedere goede ondernemer staat een partner die hem of haar bijstaat, zo ook bij Hendrik. Zijn partner Nadine Volkerink, werkt binnen Van Bruggen Adviesgroep Raalte als aan- en verkoopbegeleider. “Bij ons kun je op één adres terecht om alle zaken rond de aan- of verkoop en financiering van een woning te regelen. Deze combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak neemt je werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft overzicht en duidelijkheid en het bespaart tijd en geld.”

Beschermen inkomen
Van Bruggen Adviesgroep Raalte heeft een breder aanbod dan alleen hypotheken. “Juist de ondernemer kunnen we goed helpen met zijn financiële zaken. Vaak kunnen we hen bijvoorbeeld helpen aan een betaalbare oplossing om het inkomen te beschermen tegen een terugval door arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioen”, aldus Hendrik.

De ondersteuning van de ondernemer gaat echter nog verder. Een ondernemer met werknemers in dienst ontvangt van de werknemer terecht vragen over financiële zaken, zoals voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid en pensioen. “Vaak kost het de ondernemer veel tijd deze vragen te beantwoorden, tijd die hij liever aan ondernemen besteedt. Daarom bied ik de ondernemer aan om de werknemer te helpen bij een financiële vraag. De ondernemer heeft zodoende meer tijd voor zijn bedrijf en is verzekerd dat de werknemer wordt geholpen door een deskundige”.


Van Bruggen Adviesgroep Raalte
Molenhof 18
8102 EX Raalte
0570 – 745 680
hkooijmans@vanbruggen.nl
www.vanbruggen.nl/raalte

Delen:

Deel dit artikel!