Van Mossel Kia hoofdsponsor Open Randenbroek Toernooi

Van Mossel Kia zet dit jaar vol in op tennis! Naast het Dutch Open zijn ze ook hoofdsponsor van het Open Randenbroek Toernooi (ORT). Het toernooi van de regio Amersfoort vindt plaats van 22 t/m 30 juni op de gravel banen van L.T.V. Randenbroek.

Mooie samenwerking
Bas Huijzer, commercieel/operationeel directeur Van Mossel Kia, en Robbert van de Hoef, voorzitter ORT, zijn bijzonder trots op de samenwerking. Bas Huijzer geeft aan: “Kia is al jaren verbonden aan het tennis en Van Mossel Kia is ook hard aan de weg aan het timmeren op tennis gebied, het is een sport die mensen verbind en dat past goed bij ons”. “L.T.V. Randenbroek is erg blij met deze samenwerking en de betrokkenheid van de hoofdsponsor”, zegt Robbert van de Hoef.

Over het toernooi
Van 22 t/m 30 juni vindt het toernooi plaatst bij de tennisvereniging L.T.V. Randenbroek. Het is een open toernooi en iedereen die lid is van de KNLTB kan deelnemen. Inmiddels is men de 300 inschrijvingen reeds gepasseerd! Dit jaar beloofd een groot feest te worden met als thema: Londen. Op het park ontbreekt het de bezoekers en spelers aan niets. Iedereen is van harte welkom.

Delen:

Deel dit artikel!