Vandaag Open Huis bij Dijkman Energy Systems

Nieuwe impuls voor Dijkman Energy Systems

Zo begin je vanuit je slaapkamer met een bedrijf in zonnepanelen en zo behoor je tot de grotere werkgevers van Heino. In de tussentijd zijn slechts negen jaren verstreken en het is dan ook niet vreemd dat Dennis Dijkman zich nog wel eens in de armen knijpt of het geen droom is. De nieuwe status van Dijkman Energy Systems zette ook een zoektocht naar een nieuw bedrijfspand in gang.

Die is dit voorjaar gevonden in een prachtige hoek op bedrijventerrein Blankenfoort in Heino. Eindelijk konden zijn drie bedrijven, die het hele spectrum van de zonnepanelenmarkt bedienen (van advies tot montage en van installatie tot subsidieverwerking) worden samengevoegd in één mooi en groot pand. En dat nodigt natuurlijk uit om een feestje te vieren!

Open Huis
Er is een uitgebreid feestprogramma samengesteld met onder andere een open huis op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Het nieuwe onderkomen is de aanleiding en tijdens de dag zijn meerdere medewerkers aanwezig om uitleg te geven over het nut en de noodzaak van zonnepanelen. Kinderen zijn van harte welkom, want er is allerlei vermaak geregeld. Uiteraard wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Gemoedelijk

De verwachting is gerechtvaardigd dat het nieuwe bedrijfspand een impuls geeft aan de omzet van Dijkman Energy Systems. “Met de naamsbekendheid zit het best goed, maar op deze locatie kunnen we beter laten zien wat we allemaal in huis hebben”, vertellen eigenaar Dennis Dijkman en zijn rechterhand Marijke Dijk.
Ondanks het feit dat inmiddels 28 medewerkers op de loonlijst staan en het Heinose bedrijf landelijk actief is, weet Dijkman Energy Systems het Sallandse DNA goed te bewaken. “Natuurlijk gaan we nog op bezoek bij de klant. Alleen dan krijg je een goed beeld van de situatie en we vinden het prettig om de mogelijkheden voor zonne-energie te bespreken. Persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer, dat blijft bij ons hoog in het vaandel staan!” Dijkman Energy Systems is te vinden aan de L.J. Costerstraat 37 8141 GN in Heino.

Delen:

Deel dit artikel!