Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles. Dat geldt voor elke werkomgeving, maar als het een omgeving betreft met potentieel explosiegevaar door de aanwezigheid van brandbare gassen, dampen of poeders, dan gelden daar speciale regels volgens ATEX. Heeft u zelf onvoldoende kennis en ervaring met deze materie, dan is het verstandig om MIBEX in te schakelen.

MIBEX heeft zich ontwikkeld tot een deskundig en betrouwbare partner bij explosieveiligheid. Zo worden zij ingeschakeld voor advies bij het ontwerpen van een elektrisch of mechanisch apparaat voor gebruik in een potentieel explosiegevaarlijke omgeving, maar ook voor inspecties en praktijkgerichte maatwerktrainingen ATEX of IECEx.

MIBEX begeleidt fabrikanten, machinebouwers en eigenaren van installaties bij risicobeoordelingen en voorziet ze van advies over de technische eisen, het explosieveilige ontwerp en de ATEX of IECEx certificering van apparatuur, machines en installaties.
In potentieel explosiegevaarlijke omgevingen inspecteert MIBEX elektrische apparatuur volgens EN60079-17 en voert het ontstekingsanalyses uit op bestaande (mechanische) apparatuur. Tevens kunnen bedrijven bij MIBEX terecht voor in company maatwerk trainingen op het gebied van ATEX en IECEx.

Michiel Bakker
Molenweg 8, Olst
06 – 17 586 970
info@mibex.nl
www.mibex.nl

Delen:

Deel dit artikel!