Verborgen horecaparel in centrum van Wijhe

Eet- en drinklokaal De Slinger biedt verrassend veel mogelijkheden voor bedrijven

Iedere ondernemer loopt er mee te worstelen. Krijg tijdens een vergadering maar eens het maximale uit jouw werknemers. Dat ze dus niet alleen achterover hangen en wachten op wat komen gaat, maar dat ze daadwerkelijk inbreng hebben. Herkenbaar? Overweeg dan eens om de bijeenkomst buiten de vertrouwde kantooromgeving te houden. Want: verandering van spijs doet eten! En dan hebben wij – al zeggen we het zelf – een hele aardige suggestie in petto: Eet- en drinklokaal De Slinger.

We snappen dat het misschien niet je eerste gedachte is om deze kroeg in hartje Wijhe uit te kiezen voor een zakelijke bijeenkomst. Maar in dit geval loont het absoluut om – letterlijk en figuurlijk – een kijkje achter de schermen te nemen. Sinds kort is daar namelijk een schitterende multifunctionele zaal gecreëerd.

Gerben Bentum, samen met zijn vrouw Yvonne eigenaar van het familiebedrijf, neemt je graag mee om de nieuwe aanwinst te laten zien. Tijdens de ‘Tour de Slinger’ hoor je van alles over hun afwegingen. “Natuurlijk hebben wij het ook heel moeilijk gehad, maar als horecaondernemer kun én moet je niet stil willen blijven staan”, verklaart hij de stap om zelfs in coronatijd flink te investeren in een ander en beter toekomstperspectief. “Onze twee zonen volgen een horecaopleiding en wie weet willen ze het overnemen. Dan moet je ze wel wat meer bieden dan alleen natte horeca (kroeg).” 

Oase van ontspanning

Het gevoel in de zaal is echt totaal anders dan het cafégedeelte waaruit we net zijn weggelopen. We zien een podium waarop een DJ zijn muziek over een dansend publiek kan uitstorten, een schitterende lange bar en via een glazen gedeelte in de vloer kijk je zo naar de vaten bier in de kelder. De inrichting is het best te omschrijven als een mix van warm en gastvrij met een industriële look and feel. Het is de perfecte ambiance voor een bedrijfsfeest en/of om een jubilaris in het zonnetje te zetten. Maar maak gebruik van de faciliteiten en zet een flink aantal stoelen neer en je hebt een mooie, losse sfeer voor b.v. een productpresentatie.

Overigens is de ruimte af te sluiten met schermen, waardoor je ook een kleine intieme setting kunt creëren. Eerst met je team vergaderen en aansluitend lunchen of borrelen en dineren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. “Je vindt hier de juiste mix tussen inspanning en ontspanning. We verwachten hiermee een nieuwe markt aan te boren”, aldus Bentum die graag benadrukt dat het verenigingsleven uit Wijhe de nieuwe locatie al in de armen heeft gesloten. “Ruim dertig clubs – van carnavalsvereniging tot de Vrouwen van Nu – maken er al met plezier gebruik van.”

Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met het centrum van Wijhe: het is zowel pittoresk als ongelooflijk goed bereikbaar. Aan beide kanten van de Langstraat en in het midden zijn allerlei parkeerplaatsen te vinden en De Slinger heeft zelf aan de achterzijde nog parkeergelegenheid. “Vanaf elke plek ben je met maximaal enkele minuten bij ons”, stelt Bentum vast. 

 

Eet- en drinklokaal De Slinger
Langstraat 12
8131 BC Wijhe

O570 524 503
info@deslinger.nl
www.deslinger.nl

Delen:

Deel dit artikel!