Waarom ben je eigenlijk ondernemer geworden?

Was ‘t vanuit de passie voor jouw vak? Of juist voor de vrijheid om zelf te bepalen en te beslissen? En… hoe gaat het nu? Heb je genoeg tijd om aan jouw ambities en de ontwikkeling van het bedrijf te besteden?

Het blijft voor de meesten onder ons lastig om niet te veel tijd te steken in de dagelijkse gang van zaken. En in allerlei uitvoerende en administratieve werkzaamheden. Misschien is het tijd om eens verder te kijken. Wil je meer tijd hebben voor de lange termijn en zelfs nog wat vrije tijd overhouden? Het is bekend dat ondernemers per saldo meer tijd steken in al het extra werk dat nodig is om goed te ‘draaien’. Zoals acquisitie doen, klanten zo goed mogelijk bedienen en meer.

En dan is er de administratie nog! Voor de meeste ondernemers een noodzakelijk kwaad, dus ben je geneigd om dit uit te stellen. We hebben nieuws! Die tijd is voorbij. Een administratie waar uitstel niet aan de orde is. Niet alleen kun je in korte tijd veel online geautomatiseerd laten verwerken, maar op ieder moment ook een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming hebben. Dit lijkt niet realistisch, maar met de huidige innovaties is dat gelukkig wel mogelijk.

Zelflerend!

De innovatieve boekhoudsoftware die wij hebben geïntroduceerd ‘weet’ wat jij nodig hebt en hoe kostenposten zijn opgebouwd. Ook heb je direct inzicht in de openstaande vorderingen en schulden. Het is een gemakkelijk toegankelijk programma dat er voor zorgt dat terugkerende administratieve handelingen automatisch gaan.

Altijd en overal kun je zien hoe het bedrijf ervoor staat. Met deze betrouwbare informatie kun je succesvol ondernemen én plannen maken. Hoe werkt het? Facturen en foto’s van facturen kun je direct in de boekhouding plaatsen. Alles komt direct op de juiste plek in de boekhouding. Een smartphone is al voldoende. Het resultaat? Meer vrije tijd of ruimte om je meer te richten op ondernemen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kunt zien hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Jouw adviseur

Financiële specialisten en accountants hebben meer tijd én dus aandacht voor advisering en meedenken. Dat doen ze graag. Jij kunt als ondernemer sturen op basis van actuele cijfers. Vanuit een toegankelijk dashboard kun je doorklikken naar de achterliggende cijfers. Tot aan de inkoopfactuur in de boekhouding aan toe. Ook onderweg kun je via een handige app zaken bijhouden. Waar en wanneer je maar wilt. Jouw ondernemersdoelen komen weer in zicht en zijn gemakkelijker te bereiken.

Delen:

Deel dit artikel!