Wantix Led Raalte neemt MrLED over

Wantix LED Raalte is flink uitgebreid door de overname van MrLed in Groenlo afgelopen maand. Eigenaar Bülent Köse in gesprek met SOM: “De eigenaar van MrLED gaat genieten van zijn pensioen en zijn dochter gaat zich met haar eigen zaak JP-support verder specialiseren in het boekhouden en LEAN-management. Ik was verrast dat MrLed ging stoppen. We werkten al vier jaar fijn samen. Voor ons bedrijf een mooie stap om verder uit te breiden op het gebied van LED-verlichting voor bedrijven, winkels, magazijnen en kantoren.”

Het bedrijf kan nu grotere projecten oppakken. En dat is volgens Bülent ook nodig. Want het aantal bedrijven dat overgaat op LED groeit in een hoog tempo. “Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat je de investering er meestal binnen een jaar al weer uit hebt, ” vertelt hij enthousiast. “Met LED heb je beter licht op de plek waar je het hebben wil, de verlichting geeft geen warmte af, de levensduur is enorm lang en het stroomverbruik is in vergelijking met de reguliere verlichting spectaculair laag, tot wel 60-65% lager!”

Köse: “Er is in LED nu zoveel te koop dat ik voor de zakelijke altijd een oplossing voor handen heb. We kunnen ook energieberekeningen en lichtplannen maken. We verzorgen eventueel subsidie, denk aan EIA en provinciale subsidies. Uiteraard leveren we de LED. Wantix kan ook zorg dragen voor de installatie, samen met gecertificeerde installatiebedrijven. Kwaliteit staat altijd voorop.” Het led bedrijf is te vinden aan de Boeierstraat 10G. Meer informatie is te vinden op www.wantix.nl

 

 

 

Delen:

Deel dit artikel!