Wat de ondergrond ook is, Elco Totaal krijgt jouw vloer schoon

Raalter bedrijf biedt hoge servicegraad bij schoonmaakmachines

Vele generatiegenoten tellen de dagen tot hun AOW en pensioen. Hoewel hij zeker ook weet te genieten van de mooie dingen in het leven vindt Coen Koggel het nog te leuk om te ondernemen. Wel heeft hij belangrijke keuzes gemaakt.

Zo heeft de eigenaar van Elco Totaal een tijdje terug besloten om zijn groothandel in allerlei reinigingsmiddelen en aan-verwante zaken van de hand te doen. Daarmee creëerde hij ruimte om zich volledig te richten op het dealerschap voor de firma Numatic. Dit is de leidende partij in Nederland als het gaat om schoonmaak-machines met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Denk daarbij aan stofzuigers, schrobzuigmachines en dweilmachines. Ze zijn er van klein tot groot en dus geschikt voor elk type bedrijf. “Twijfel je nog over koop, dan is het bij schrobzuig- en dweilmachines ook mogelijk om te kiezen voor huur. En dat bieden we aan inclusief begeleiding, halen en brengen”, stelt Coen. “Mijn grap is daarom altijd dat je mij er automatisch bij krijgt…”
Die hoge servicegraad is een prettig neveneffect van de ruimte die de Raaltenaar in zijn agenda heeft gekregen. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit een ‘rondje langs de velden’. Herbert Stoffels van Vitaliteitsclub Leef! in Wijhe: “We beschikken over diverse vloeren. Ze zijn niet heel sterk afwijkend, maar wel echt verschillend. Van glad tot pvc en van rubber tot laminaat. Coen weet perfect te adviseren welke machine en middelen we moeten gebruiken. Elco Totaal denkt graag mee, is proactief en draagt oplossingen aan waar we zelf nooit over hebben nagedacht. Kijk, sommige vertegenwoordigers beloven gouden bergen en als ze iets verkocht hebben, zie je ze niet meer terug. Coen heeft mooie verhalen, maar maakt ze wel waar.”

Verlengstuk

Lars Bloo van DJM Bedrijfsdiensten kan het beamen. Dagelijks zijn de medewerkers van het bedrijf actief in de schoonmaak van bedrijfspanden en andere gebouwen.
Als er een schoonmaakmachine moet komen, gaat er automatisch een telefoontje naar het eveneens in Raalte gevestigde Elco Totaal. “Coen is een mooi verlengstuk van onze dienstverlening geworden. Hij weet echt alles van vloeren en heeft overal een oplossing voor. Onze medewerkers krijgen ter plekke advies over de vloer en hoe je de machine het best kunt inzetten. Wij zijn daar heel blij mee. Net als met het feit dat we hem altijd kunnen inschakelen om een probleempje op te lossen. Voor ons is hij expert en specialist tegelijk. Maar eigenlijk is de klant de grote winnaar!” Over winnaars gesproken: Bakkerij Van der Most behoort in deze regio tot de grotere klanten van Elco Totaal. Met op dit moment maar liefst zes schrobmachines in gebruik. Voor elke vestiging één om de gietvloer schoon te maken en te laten shinen. “Ze zijn compact, licht en handzaam. In een winkel waar vooral dames werkzaam zijn, is dat erg prettig. Iedereen kan ze bedienen”, aldus eigenaar Mark van der Most die ook geweldig in zijn sas is met het eigen initiatief van Coen. “Hij gaat uit zichzelf naar alle locaties, vraagt hoe de machines bevallen en kijkt ze na op slijtage. Onderhoud zonder onderhoudscontract noem ik dat.”

 

Elco Totaal   |   Spitsstraat 3   |   Raalte   |   0572 362 918   |   coen@elcototaal.nl   |   www.elcototaal.nl

Delen:

Deel dit artikel!