Wie wordt vanavond Ondernemer van het Jaar in Heino?

Gemakswinkel De Smulbaai, Dijkman Energy Systems en Restaurant Jan Steen/Het Buitenhuys. Dat zijn de drie bedrijven uit Heino die zijn geselecteerd voor de verkiezing Heinose Onderneming van het Jaar 2019. Vanavond wordt bekend wie er met deze eretitel aan de haal gaat.

Voor de derde keer bundelen ondernemersverenigingen Heino Aktief en Heinose Winkeliers Vereniging en Stichting Heija hun krachten in de organisatie van deze competitie. Daarmee geven ze kleur, vorm en inhoud aan het Rabobank Ondernemersuurtje tijdens de Pompdagen.

De drie bedrijven zijn in juli verrast met een taart om de nominatie kracht bij te zetten. Ze zijn door de jury geselecteerd op basis van een flinke hoeveelheid voordrachten van leden van Heino Aktief en Heinose Winkeliers Vereniging.

“Dit trio krijgt vanavond om 19.00 uur de kans om met een korte presentatie te laten zien waarom ze de titel verdienen. Dat kan aan de hand van een pitch, een filmpje of een andere bijzondere act. Vervolgens kunnen de aanwezigen via de app Kahoot live hun stem uitbrengen”, vertelt Joost Urbach namens de organisatie.

Delen:

Deel dit artikel!