Wildkamp Raalte bouwt nieuw pand op De Zegge VII

Van water tot gas en van elektriciteit tot lucht; voor alle technische artikelen kun je terecht bij Wildkamp. De technische groothandel in Raalte blijft groeien en het huidige pand aan de Zompstraat in Raalte is dus te klein. Daarom gaat Wildkamp een nieuw pand bouwen op een kavel van 3.000 m² van De Zegge VII op de hoek van de Hertzstraat en de Ohmstraat.

Wildkamp is een familiebedrijf met meer dan 350 medewerkers en 45 vestigingen in heel Nederland. De vestiging uit Raalte biedt al meer dan tien jaar door middel van deskundig advies de best mogelijke oplossingen voor technische vraagstukken aan professionals. Vestigingsmanager Matthijs Kuijer vertelt: “De nieuwe locatie op De Zegge VII biedt ons mogelijkheden om de groei door te maken die wij voor ogen hebben.”

Door het nieuwe pand op De Zegge VII kan Wildkamp Raalte hun assortiment verder uitbreiden en meer klantrelaties aangaan. “Investeren in de toekomst én onze klanten centraal stellen; dat vinden we bij Wildkamp belangrijk. Het nieuwe pand draagt hieraan bij. Het biedt meer ruimte om onze duurzame ambities na te streven en onze klanten beter te bedienen.”

Wethouder Wout Wagenmans: “De nieuwe plek voor Wildkamp is met maatwerk tot stand gekomen. Wij hebben hierin zoveel mogelijk met elkaar meegedacht. Het is dan ook mooi om te zien dat wij ook ons steentje kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf in Raalte.”

Delen:

Deel dit artikel!